Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tento víkend sa nebudete nudiť

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PR)

Desiatky unikátnych lietajúcich strojov nad vašimi hlavami? Temperamentné rytmy Cigánskych Diablov? Boj o Višegrád cup? Čo zažijete tento víkend vy?

Vyberte si z prehľadu zaujímavých podujatí, ktoré sa uskutočnia v najbližších dňoch. Tie najlepšie  hudobné, kultúrne a športové zážitky nájdete na .

Program Medzinárodných leteckých dní SIAF 2017 bude plný prekvapení

Na základni Sliač sa predstavia už tento víkend desiatky unikátnych lietajúcich strojov. Tohto roku zažijete okrem iného aj impozantný prelet amerického strategického bombardovacieho letectva B-52, najlepší stíhací stroj vo svojej dobe Spitfire alebo aj Messerschmitt Me 262 v letovej ukážke. Jedným z hlavných vrcholov leteckých dní bude určite sedemčlenná akrobatická skupina Al Fursan zo Spojených arabských emirátov. Nezmeškajte Leteckú udalosť roka!

PREDAJ VSTUPENIEK


Temperamentné rytmy Cigánskych diablov vás zaručene zdvihnú zo stoličiek

Vychutnajte si nezabudnuteľný koncert pri príležitosti 10. výročia Cigánskych diablov, ktorý sa uskutoční pod holým nebom v krásnych priestoroch Bratislavského hradu.
Na oslavu si tento krát pozvali aj Luciu Bílu, Roba Grigorova, Symfonický orchester - Slovenskí Filharmonici a Veľký Cigánsky Orchester Slovenska.

PREDAJ VSTUPENIEK

Prekvapte svoje deti pred začiatkom školského roka

Vezmite svoju ratolesť na špeciálny prázdninový koncert PACI PAC, ktorý sa uskutoční počas plavby loďou na Dunaji v Bratislave!

PREDAJ VSTUPENIEK

Na žilinskom štadióne sa bude bojovať o Višegrád Cup

Podarí sa MsHK Žilina schladiť na domácej pôde MAC Budapešť? Príďte podporiť Žilinu v boji o Višegrád Cup.

PREDAJ VSTUPENIEK

Zdroj: https://www.facebook.com/visegradkupa

Hrad Strečno vám odhalí svoje tajomstvá

Ozvláštnite si piatkový večer nezabudnuteľnou prehliadkou hradu Strečno v nočnej atmosfére so zaujímavým programom v hrade i podhradí.
V tento  tajuplný večer  sa zoznámite s  príbehom troch žien – šľachtičnej Benigny, Júlie Kapuletovej a Žofie Bosniakovej. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že tieto ženy nemajú nič spoločné, ale opak je pravdou. Vyberte sa za tajomstvami týchto troch žien.

PREDAJ VSTUPENIEK

Zdroj: http://pmza.sk/

Vstupenky Predpredaj.sk nájdete aj na vybraných predajných miestach. Informácie o plánovaných akciách a súťažiach sa dozviete medzi prvými na Facebook stránke Predpredaj.sk.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu