Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rabín predpovedal vojnu medzi USA a Severnou Kóreou: Jeho proroctvo sa opäť šíri

Rabín Nahmani Zobraziť galériu (3)
Rabín Nahmani (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Rabín Levi Saadia Nahmani kedysi predpovedal vojnu medzi USA a Severnou Kóreou. Postupom času to začína vyzerať, že sa až tak veľmi nemýlil. Americký prezident Donald Trump už hlavu KĽDR vystríhal pred použitím jadrových zbraní.

Mystik predpovedal víťazstvo Trumpa: Hovorí o III. svetovej, na výročie zjavenia Panny Márie

Rabín Nahmani predpovedal podľa Daily Star vojnu medzi USA a Severnou Kóreou v roku 1994. Táto predpoveď všetkých vystrašila, pretože nikto Severnú Kóreu nevidel ako hrozbu pre celý svet. Vtedy ešte v Severnej Kórei vládol Kim Čong-il, otec súčasného vodcu Kim Čong-una.

Rabín predpovedal vojnu medzi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

V roku 1985 podpísala Severná Kórea Zmluvu o nešírení jadrových zbraní - sľub, že nebudú rozvíjať nukleárne zbrane. Dodržali ho až do roku 2006, kedy vykonali prvý test jadrovej zbrane po viac ako dvadsiatich rokoch. Nikto však túto hrozbu nebral vážne, až kým nezačali testovať bombu. Teraz USA uznali, že Severná Kórea má medzikontinentálnu balistickú strelu (ICBM), ktorá dokáže vyslať jadrovú hlavicu až k Amerike.

Rabín predpovedal vojnu medzi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Kim Čong-un sa svetu vyhráža, že najbližšie odpáli raketu na americký ostrov Guam v Pacifiku, medzi Japonskom a Filipínami. „Vedzte, že to bude oveľa horšie ako holokaust,“ vyjadril sa rabín Nahmani. Ten zomrel mesiac po tom, ako svet oboznámil s týmto proroctvom. Taktiež predpovedal vojnu Yom Kippur, ďalej šesťdňovú vojnu medzi Izraelom a niekoľkými arabskými krajinami alebo prvú irackú vojnu.

Americký prezident Donald Trump varoval Kim Čong-una, že bude čeliť  "ohňu a zúrivosti", ak neprestane používať jadrové zbrane. Jeho minister obrany James "Mad Dog" Mattis sa vyhrážal, že zničí ľudí v Severnej Kórei. Čína - ktorá má najväčšiu armádu na svete, ako aj zásobu nukleárnych zbraní - povedala, že v prípade útokov USA podporí Severnú Kóreu.

Viac o téme: VojnaProroctvoRabínUSASeverná KóreaKĽDR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu