Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Babičke (†72) skočila do postele nahá žena: Fatálne následky nočného vyčíňania

Tara Shiblesová
Tara Shiblesová (Zdroj: Waldo County Jail)

MAINE - Úbohá sedemdesiatdvaročná Joyce Woodová dostala infarkt po tom, ako jej uprostred noci vyskočila na posteľ nahá žena (37). Incident sa odohral v jej vlastnom dome. Staršia dáma dostala zo všetkého šok, z ktorého sa už nespamätala a definitívne jej zlyhalo srdce. Mladú ženu stále vyšetrujú.

Slávny kulturista (†32) na FOTO zomrel bizarnou smrťou: Osudná návšteva bordelu

Joyce Woodová (72) žila sama vo svojom dome v štáte Maine na severovýchode USA. Mala síce problémy so srdcom, ale jej ochorenie ju veľmi neobmedzovalo a zapájala sa do života komunity. „Bola to tá najlepšia suseda, akú sme mohli mať,“ spomínajú na ňu ľudia z okolia. „Nikdy nemala s nikým problém. Vedela sa porozprávať s každým.“

Babičke (†72) skočila do
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Waldo County Jail)

Kolobeh jej pokojného života definitívne ukončil incident, ktorý sa odohral podľa Morning Sentintel v jej dome v noci 2. apríla. Do jej domu vtrhla nahá Tara Shiblesová (37) a skočila jej na posteľ. Stará pani sa vyľakala a pokúšala sa zavolať políciu. Votrelkyňa jej bránila rozsvietiť svetlo, napádala ju, ale seniorke sa nakoniec podarilo privolať políciu. Okrem policajtov na miesto okamžite dorazila aj jej rodina, ktorá sa ju snažila upokojiť a odviezť preč. Lenže v aute im úbohá, vystrašená a šokovaná žena vydýchla naposledy.

Policajti okamžite začali pátranie a pomohli im topánky vyhodené na ceste. Okamžite si ich spojili s nahou ženou, ktorú našli u nej doma a hneď ju zatkli. Dôvody jej správania nie sú známe a nie je jasné ani to, prečo nahá vtrhla do domu nebohej a začala jej skákať po posteli. Pitva potvrdila, že úbohá Joyce, ktorá trpela ochorením koronárnych artérií, zomrela na následky šoku. Polícia prípad stále vyšetruje. 

Viac o téme: PosteľSmrťInfarkt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu