Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievčina je zmätená, rieši pikantný problém: Je v poriadku, že sa priateľ vyspal so spolubývajúcou?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Je možné, že partner ju podviedol počas spánku bez toho, aby o tom vedel? Mladík sa bráni, že trpí vzácnou sexuálnou poruchou, kvôli ktorej netušil, že vnikol do tela inej ženy. Alebo je to len výhovorka a on chcel jednoducho skúsiť zakázané ovocie?

Žena sa na stránke Quora.com pýta, či je možné, aby jej priateľ mal náhodný sex s jej spolubývajúcou počas spánku. "Môj priateľ povedal, že omylom vnikol do druhej ženy, keď spala, pričom si myslel, že som to ja. Myslíte si, že hovorí pravdu?"

Žena predáva diamantový zásnubný prsteň: Keď zistíte prečo, dáte jej za pravdu

Mladík svätosväte tvrdí, že presne tak sa to stalo, že o sexe s inou jednoducho nevedel. Vraj bol opitý a jeho priateľka a jej spolubývajúca sa na seba veľmi podobajú, tak si ich pomýlil. Dievčinu toto vysvetlenie ale neuspokojilo a zaujíma ju názor druhých ľudí. 

Dievčina je zmätená, rieši
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Stretla sa s naozaj rôznymi ohlasmi, ktoré ju ešte viac zmiatli. Niektorí užívatelia uviedli, že druhá žena bola znásilnená, a preto by to mala okamžite ohlásiť na polícii. Podľa iných zas muž trpí zvláštnou poruchou nazývanou sexsomnia, ktorá sa prejavuje tak, že postihnutý má sex s niekým počas spánku bez toho, aby o tom vedel. "Je možné, že okamžite potrebuje vyhľadať odbornú pomoc," odporučil jeden užívateľ. Väčšina si však myslí, že chlap svoju priateľku jednoducho podviedol a teraz sa to snaží ospravedlniť nejakou chorobou.  

Viac o téme: SexNevera Sexsomnia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu