Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Mladík vyriešil odveký problém ľudstva a užívatelia ho za to milujú

Také jednoduché!
Také jednoduché! (Zdroj: Twitter)

BRATISLAVA - Kto by ju nemal rád! Zmrzlina nám v lete dokáže spríjemniť sparné horúce dni. Má to ale jeden háčik - veľmi rýchlo sa rozpúšťa. Jeden užívateľ Twitteru ale vymyslel úžasný spôsob, ako tento prirodzený jav zastaviť, alebo aspoň spomaliť.

Používateľ Twitteru Donald Li zistil, že zmrzlina sa neroztopí, ak ju vloží do šejkera, ktorý je plný ľadu. Fotografiu svojho zlepšováka zverejnil na sociálnej sieti s popisom: "Zmrzlina perfektne zapadá do pohára Yeti. Myslím, že môj život teraz už dosiahol vrchol. (Bonusom je, že ľad na dne pohára robí zmrzlinu ešte lepšou a chladnejšou)."

V priebehu niekoľkých hodín fotka na Twitteri nabrala viac ako 41-tisíc lajkov. Donaldov nápad sa stal virálnym, mladík však zostáva skromný. "Nemyslím si, že som objavil niečo prevratné. Len som vložil zmrzlinu do pohára. Koľko lajkov ale potrebujem na to, aby som si túto vec mohol písať do životopisu?"

Jeho vynález si už všimli aj viacerí predajcovi, ktorí ho zaradili medzi svoj sortiment. Podľa siete potravín Asda by ste mali do misky vsypať prášok a zamiešať. Potom na niekoľko hodín vložte do mrazničky. Potom len zoberte lyžicu a vychutnajte si mrazenú dobrotu. 

Viac o téme: ZmrzlinaVynález
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu