Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalšia hádanka, z ktorej ľudia nechápu: Preboha, čo to tá žena drží v ruke?!

Viete, čo drží žena v ruke?
Viete, čo drží žena v ruke? (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Na tejto fotografii je naozaj niečo zvláštne. Vyzerá to tak, akokeby žena na nej držala v rukách celú palmu. Je to však naozaj tak? Užívatelia sa túto optickú hádanku snažia vyriešiť už niekoľko dní. Dokážete to vy?

Fotografia zobrazuje opálený pár pózujúci v exotickom prostredí a aj keď to na prvý pohľad vyzerá ako romantický záber z dovolenky dvoch zaľúbencov, jeden detail nám vôbec nie je jasný. Čo to tá žena vlastne drží v ruke? Vytrhla nebodaj tú palmu zo zeme? 

"Preboha! Myslela som si, že v ruke drží palmu," napísal muž, ktorý fotografiu zdieľal na Instagrame. Tisícky komentujúcich ľudí pod fotkou sa snažia objasniť túto záhadu. Mnohí poukazujú na to, že drží iba svoju kabelku. Lenže ak by to tak bolo, videli by sme jej pažu, no tá je zakrytá. 

Hádanka pre vnímavých ľudí: Vidíte na FOTO viac ako zamilovaný pár?

Fotka v každom prípade vyvolala na sociálnych sieťach veľký rozruch a stále sa o nej živo diskutuje, pričom si nikto nie je istý, ako to naozaj je. Na Facebooku ju do týchto chvíľ lajklo už viac ako 40-tisíc užívateľov a ďalšie tisíce ju zdieľali. 

Viac o téme: Optická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu