Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena predáva diamantový zásnubný prsteň: Keď zistíte prečo, dáte jej za pravdu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

SYDNEY - Bývalá snúbenica sa rozhodla ponúknuť na sociálnej sieti svoj diamantový zásnubný prsteň. Dôvod je jednoduchý - zistila, že jej teraz uz bývalý snúbenec čaká dieťa s mladučkou dievčinou. V štipľavom príspevku ho označila za stelesneného diabla a chce osloviť všetkých, ktorí hľadajú snubný prsteň s príbehom. Skrátka zásnuby nemusia byť iba o romantike.

Nešťastná žena sa chce čo najskôr zbaviť štrnásťkarátového diamantového prsteňa, ktorý jej pripomína bývalého snúbenca. Napriek tomu, že mladík investoval do prsteňa až 900 libier (990 eur), užíval si aj s mladučkou osemnástkou. To, nanešťastie, nezostalo bez následkov a tínedžerka otehotnela.

Antonia odhalila neveru na Facebooku: Skoro ju porazilo, keď jej gratulovali k bábätku!

Svojho ex má bývalá snúbenica kvôli tomu poriadne v zuboch, keďže ho nazvala stelesneným diablom. Šperku sa chce zbaviť čo najskôr, aby jej nepripomínal obrovské sklamanie v láske. "Hľadáte zásnubný prsteň s príbehom, aby ste ho dali svojej milovanej polovičke?" oslovuje potenciálnych záujemcov na sociálnej sieti. "Dostala som ho na narodeniny, dal mi ho stelesnený diabol," znie v pichľavom inzeráte.

Žena predáva diamantový zásnubný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Ďalej v ňom udáva informácie o veľkosti a nezabudla pripomenúť, že je veľmi málo používaný. V prípade záujmu je ochotná poslať fotografie a poskytnúť pokladničný doklad. "Zrejme mi ho dal preto, aby strávil celý život podvádzaním," dodala trpko sklamaná žena. 

Viac o téme: ZásnubyNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu