Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík (26) si chcel vyžehliť košeľu: Keď zistíte ako, budete sa musieť smiať

Žehličku mohol akurát tak vyhodiť Zobraziť galériu (2)
Žehličku mohol akurát tak vyhodiť (Zdroj: Facebook)

CARDIFF - Udržať si svieže a voňavé oblečenie je zložité najmä v týchto horúcich dňoch, keď sa potíme viac, ako by sme si želali. Mladý podnikateľ z Walesu sa pokúsil originálnym spôsobom prevoňať si svoju košeľu, v ktorej sa chystal vyraziť von. Jeho nápad však nebol až taký geniálny, ako si pôvodne myslel, a nikomu ho neodporúča.

Tom Agnew sa chystal von a tesne pred odchodom zistil, že jeho obľúbená košeľa potrebuje prežehliť. Po ruke nemal nič iné iba ochutenú vodu s príchuťou lesného ovocia. Hneď mu napadlo, že ak ju naleje do žehličky, jeho košeľa nebude iba vyžehlená, ale aj voňavá. No poriadne to zbabral; touto kombináciou totiž kus oblečenia nielenže nevylepšil, ale ho úplne zničil. 

Mladík (26) si chcel
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Na začiatku to mierne vrelo, ale potom sa žehlička prilepila na košeľu," opisuje Tom so smiechom svoj nevydarený vynález. "Tekutina na žehličke mi pripomínala skaramelizovaný cukor," dodáva.

Mladík (26) si chcel
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Svoje dielo hneď vyvesil na Facebook s varovným komentárom: "Keď nalejete do vašej žehličky ochutenú vodu, nečakajte, že vaše oblečenie bude voňať lesnými plodmi. Iba vám to zničí žehličku."  Tomovi priatelia ho už dobre poznajú, pretože mladý Welšan je známy svojimi nepredvídateľnými kúskami. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu