Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Synovi kúpila v McDonalde cheeseburger: Keď zbadala, čo je v ňom, zamrazilo ju

Cheeseburger bol plný červov Zobraziť galériu (2)
Cheeseburger bol plný červov (Zdroj: YouTube)

BRISBANE - Naozaj odporné! Sieť reštaurácií rýchleho občerstvenia McDonald’s čelí ďalšiemu škandálu týkajúceho sa dodrživania hygieny. Istá Austrálčanka objednala synovi burger, ktorý bol plný hmýriacich sa červov.

Emmii McHughová sa išla najesť do McDonaldu neďaleko mesta Brisbane, po tomto zážitku však do tejto reštaurácie už asi nikdy viac nevkročí. Svojmu trojročnému synovi objednala Happy Meal, ktorého súčasťou bol aj cheeseburger. Mäso v ňom bolo ale plné bielych červov. Najhoršie na tom je, že burger bol už čiastočne zjedený takže je možné, že sa do chlapčeka nejaké larvy dostali. 

Synovi kúpila v McDonalde
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Kúpila som svojmu trojročnému synovi Happy Meal a pozrite sa, čo som  v ňom našla. Nechutné biele červy," napísala na Facebook Emmii po zdieľaní videa, ktoré v reštaurácii nakrútila. "Som strašne znechutená, nechápem, ako si toto niekto môže vôbec dovoliť."

Bývalý zamestnanec McDonald's zverejnil FOTO z prevádzky: Hnus, aký ste ešte nevideli​

McHughová kontaktovala manažéra prevádzky, aby problém vyriešila. Nakazený cheeseburger dokonca zmrazila, aby mala k dispozícii dôkaz. Hovorca danej prevádzky sa však bráni tým, že dôkaz mohol byť zmanipulovaný. "Musí sa to vyriešiť, synovo zdravie je pre mňa prvoradé. Nechcem, aby to chúďa jedlo takýto hnus," dodala Emmii, ktorá sa zaprisahala, že po tomto zážitku už nikdy viac nevkročí do fast foodu.

Viac o téme: ČervyMcdonaldBurger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu