Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ľudia v obchodnom dome neveriacky krútili hlavami: Ten SLOGAN nemôžete myslieť vážne!

Nevhodný slogan pobúril zákazníkov
Nevhodný slogan pobúril zákazníkov (Zdroj: Twitter)

EVANSVILLE - V jednom z obchodných domov siete Walmart v štáte Indiana pohoršil nakupujúcich reklamný slogan týkajúci sa nového školského roka. Jeho nepochopiteľným a nešťastným umiestnením nad ponukou zbraní vyvolal vlnu pobúrenia a protestov, pretože zákazníci si ho okamžite spojili s hrozivými masakrami na školách v USA.

Slogan "Dosiahnite svoje v školskom roku  ako hrdina," vyvesený nad vitrínou so zbraňami v obchodnom dome zapôsobil na zákazníkov ako ľadová sprcha a vyvolal u nich opodstatnené pohoršenie. Väčšine ľuďom toto nešikovné umiestnenie pripomenulo hrôzu masakrov na základnej škole Sandy Hook v Connecticute a na strednej škole Columbine v Colorade, pri ktorých študenti týchto škôl pripravili o život nevinných spolužiakov a učiteľov.

Zábery z obchodu okamžite vyvolali búrlivé diskusie a protesty na sociálnych sieťach. "Toto je skutočne neprijateľné," ospravedlnil sa hovorca Walmartu Charles Crowson.  Vedenie teraz zisťuje, kto je  za všetko zodpovedný. "Je nám to veľmi ľúto, nič nebolo úmyselné. Všetko zapríčinila chybná komunikácia medzi zamestnancami," dodal. 

Viac o téme: ZbraneMasakerWallmart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu