Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dovolenkári chceli ušetriť na parkovaní na letisku: Trpko zaplakali, neurobte tú istú CHYBU

Chceli ušetriť, no v konečnom dôsledku prerobili Zobraziť galériu (3)
Chceli ušetriť, no v konečnom dôsledku prerobili (Zdroj: profimedia.sk)

LUTON - Nepríjemne prekvapení boli dovolenkári, ktorí sa rozhodli ušetriť za parkovanie na letisku a nechali si svoje autá v uliciach mesta Luton. Miestni obyvatelia totiž majú už plné zuby parkujúcich áut lakomých vodičov a dali im to najavo dosť drsným spôsobom. Na mnohých autách pribudli nepríjemné odkazy, iné dopadli ešte horšie.

V uliciach mesta Luton vzdialenom iba desať minút od letiska, sa počas letných mesiacov na okrajoch ciest hromadia autá dovolenkárov, ktorým sa poplatky za parkovanie na letisku zdajú privysoké a chcú sa im vyhnúť. Neuvedomujú si ale, že množstvo áut postávajúcich na okrajoch ulíc obmedzuje domácich obyvateľov. A tí už toho majú jednoducho dosť. Autá, ktoré tam stáli viac ako dva týždne, sa stali terčom ich útoku. Pribudli na nich drsné odkazy, ktoré dávajú majiteľom vozidiel jasne najavo, že na parkovanie si vybrali nesprávne miesto. 

Dovolenkári chceli ušetriť na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

FOTO Parkovanie na chrapúňa v Petržalke: To, čo si dovolil Rakúšan, je vrchol

Nápisy na oknách áut sú síce veľmi adresné, ale ich autor použil umývateľnú farbu, takže sa dajú ľahko a rýchlo odstrániť. Horšie je to v prípade tých vozidiel, na ktorých sú vytlčené okná. Mnohí z miestnych označili niečo také za sprostý vandalizmus a zhodujú sa v tom, že takáto pomsta je už príliš. Neznámy páchateľ ale chcel dať očividne najavo, že ulice Lutonu nie sú verejným parkoviskom. 

Dovolenkári chceli ušetriť na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dovolenkári chceli ušetriť na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Niekto chcel týchto vodičov iba upozorniť, preto napísal tie odkazy umývateľnou farbou. Tento človek určite nechcel autá poškodiť. Tie porozbíjané okná majú na svedomí obyčajní sprostí vandali. Takto sa problémy neriešia," tvrdia obyvatelia mesta. 

Viac o téme: ParkovanieLetiskoVandalizmusPomsta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu