Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najhoršie rande zo zoznamky: Muž vzal dievčinu do márnice, na záver to ešte zaklincoval

Kaylee Kapital Zobraziť galériu (3)
Kaylee Kapital (Zdroj: Instagram/Kaylee Kapital, YouTube/Kaylee Kapital)

VANCOUVER - Kaylee Kapitalová z kanadského Vancouveru sa cez aplikáciu Tinder spoznala s mužom, ktorý pracoval ako bezpečnostná stráž v nemocnici. Ich tretie rande sa však skončilo takou katastrofou, že ho mladá žena označila za najhoršie v jej živote. Zobrať ju totiž na nočné potulky do márnice a ukazovať jej mŕtve telá naozaj nebol veľmi romantický krok.

Horor po rande zo zoznamky: Mladíka skoro porazilo z toho, čo mu dievčina vyviedla

Kaylee vo svojom videu na kanáli YouTube povedala, že existujú varovné signály, ktoré by mali slúžiť ako indikátor toho, že sa k sebe ľudia jednoducho nehodia a niečo je zlé. Ona ich však ignorovala, keďže nemala práve najlepšie životné obdobie a chcela ísť von a baviť sa.

Najhoršie rande zo zoznamky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Kaylee Kapital, YouTube/Kaylee Kapital)

Prvé dve rande sa javili byť celkom v poriadku, večera a film. No na treťom stretnutí prišlo k strašidelnému obratu. Dvojica sa stretla v parku, dala si nejaké drinky a potom sa jej muž spýtal, či chce vidieť, kde pracuje.

"Už bola noc a nemocnice sú v noci skutočne desivé. Svetlá nesvietia, všetko je tmavé, jednoducho tam nechcete byť," uviedla vo videu Kaylee s tým, že ju muž odviedol do inej časti budovy, kde sa nachádzala márnica.

Najhoršie rande zo zoznamky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Kaylee Kapital, YouTube/Kaylee Kapital)

"Potom otvorí jeden z mrazákov a vytiahne malú sladkú starú dámu a spýta sa:" Už si niekedy videla mŕtve telo?" opísala mladá žena hororovú scénu, pri ktorej si myslela, že bude ďalšia na rade. Na telo sa radšej poriadne ani nedívala, no zdalo sa, že on sa na jej reakcii dobre baví.

Aby toho nebolo dosť, na záver rande pridal ešte jednu perličku. Do šálky si podľa Kaylee nalial nemocničnú dezinfekciu na ruky a vypil ju. "Vypil to ľudia, vypil to... Myslím, že je psycho. Bolo to najšialenejšie rande v mojom živote," dodala zhrozená dievčina.

Viac o téme: RandeMárnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu