Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Vegánka (19) si objednala šalát: Pri pohľade naň sa musela smiať

Takto si vegánske jedlo nepredstavuje Zobraziť galériu (3)
Takto si vegánske jedlo nepredstavuje (Zdroj: Twitter)

LEEDS - Najesť sa v reštaurácii môže predstavovať poriadny problém. Najmä pre vegánov, ktorí sa vydajú do zahraničia a čašníci ich objednávkam častokrát nerozumejú. Dievča si objednalo pizzu bez syra, ale namiesto nej mu priniesli tanier plný... no však sami uvidíte, čoho.

Sedemnásťročná Gabbie Jarvisová si pred pár dňami spomenula na zážitok, ktorý sa prihodil jej o dva roky staršej sestre Georgine. Počas rodinnej dovolenky v meste Fuengirola neďaleko španielskej Malagy si chcela objednať vegánsku pizzu. "S rodinou sme boli na večeri, keď prišiel člen personálu, aby nás pozdravil a môj otec sa spýtal, či majú aj jedlo pre vegánov," začína svoje rozprávanie tínedžerka. 

Šéfkuchárovi po tejto OBJEDNÁVKE rupli nervy: Urobte si v tom konečne poriadok!

Jej sestra si pôvodne objednala vegetariánsku pizzu bez syra, ale čašník nás krátko nato upozornil, že v jedle je vajce, a že by si mala namiesto toho radšej vybrať nejaký šalát. Georgina si teda jeden objednal. Keď ho priniesli na stôl, sestry na seba len prekvapene pozreli a začali sa strašne smiať. Na tanieri totiž nebolo nič okrem surových paradajok a červenej cibule. Gabbie tento kulinársky zázrak rýchlo odfotila a zdieľala na Twitteri, kde fotka pobavila aj ďalších užívateľov.

FOTO Vegánka (19) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

FOTO Vegánka (19) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

"Georgina je vegánkou už viac ako tri roky a v reštauráciách vo Veľkej Británii si vždy dobre vyberie. Je zvyknutá na konzumáciu surovej zeleniny a bola hladná, takže všetko zjedla. I tak ale potom požiadala o chlieb bez masla," okomentovala vtipný incident Gabbie. 

Viac o téme: Vegán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu