Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Adam (†31) sa zázračne vyliečil z rakoviny: Konečne išiel von s priateľmi, stala sa tragédia

Príčina Adamovej smrti zatiaľ zostáva tajomstvom. Zobraziť galériu (2)
Príčina Adamovej smrti zatiaľ zostáva tajomstvom. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Telo Adama Fentona, ktorý mal za sebou mesiace chemoterapie, našli na úpätí útesov na pláži Newquay v anglickom Towane po tom, čo strávil prvú noc po úspešnej liečbe s kamarátmi v krčme. Pokrývač striech si plánoval svadbu so svojou partnerkou Carly Blackmanovou (33), pri čom mu pomáhali spoločné dcéry Macie (6), Maddison (5) a nevlastná dcéra Bayleigh (13). Bohužiaľ, tú teraz nahradí pohreb.

Srdce drásajúce FOTO: Synček (7) s rakovinou zomiera v otcovom náručí, keď zakričí...

Priatelia rodiny sa momentálne snažia získať peniaze na podporu Carly, ktorej sociálne benefity boli zastavené po Adamovej smrti 28. júla. Carlyina matka Rebecca Watsonová (53) uviedla, že smrť mladého muža ja zahalená rúškom tajomstva.

"Pred približne ôsmimi či deviatimi mesiacmi mu diagnostikovali jednu z najagresívnejších foriem rakoviny srdca, pľúc a lymfatických uzlín. Šesť mesiacov trvala chemoterapia a mysleli sme si, že o neho prídeme. Bol to zázrak, že sa z toho dostal," vysvetlila podľa portálu express.co.uk Watsonová.

"Nikdy sme si nemysleli, že to prežije, ale zvládol to. Povedali, že všetky nádory sa zmenšili. Oslavovali sme. Domnievali sme sa, že sa nikdy z toho nedostane, ale liečba zabrala. Bolo to neuveriteľné," dodala Rebecca s tým, že "pred tromi týždňami sa dozvedel, že je vyliečený a teraz je mŕtvy. Chystali sa zosobášiť a teraz piesne, ktoré si vybrali na svadbu, budú hrať na jeho pohrebe".

Adam (†31) sa zázračne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Polícia sa stále pokúša zistiť, čo presne sa stalo, ale zatiaľ sa dopátrala len k tomu, že sa vyparil zo spoločnosti a jeho priatelia si mysleli, že odišiel domov. "V súčasnosti považujeme smrť za nevysvetlenú," uviedol hovorca polície v Devone a Cornwalle.

"Je to pre nás záhada. Poznal Newquay. Nemyslím si, že to urobil úmyselne. Nemal absolútne žiadny dôvod," odhaduje Rebecca. Podľa nej bol konečne vyliečený, mal rodinu, a teda aj prečo žiť. Bol šťastný. Dievčatá chodili za otcom do nemocnice a pomáhali mu bojovať proti rakovine. Nikto netušil, že to skončí takto.

Viac o téme: PádSmrťRakovinaútesChemoterpiaAdam Fenton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu