Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Chcela sa pochváliť selfie videom pri bazéne: Netušila, že nakrútila niečo desivé

Netušila, čo je za ňou Zobraziť galériu (3)
Netušila, čo je za ňou (Zdroj: instagram/MeLo)

VANCOUVER - Mladú speváčku z Kanady poriadne vydesil pohľad na video, ktoré si vyrobila počas jednej párty. Keď si ho pred zverejnením prezerala, nič zvláštne si na ňom nevšimla. Až po zavesení na Instagram jej fanúšikovia spozorovali, že z kríkov ju sleduje zvláštna bytosť.

Ako takmer všetky hviezdičky, aj MeLo Lv sa vyžíva vo výrobe selfie fotografií a videí, o ktoré má potrebu deliť sa na sociálnych sieťach. Nie inak tomu bolo aj na jednej z posledných večierkov vo Vancouveri, kde nádejná modelka a speváčka pózovala svojmu mobilu na okraji bazéna. V kratučkom videu zdraví fanúšikov a delí sa s nimi o super atmosféru. 

Kameraman neveril na duchov, zmenil názor: Nakrúcal VIDEO a vydesil sa na smrť

Spokojná sama so sebou ho potom zavesila na Instagram. Zrejme čakala, že fanúšikovia ocenia najmä jej vizáž a herecký výkon. Na jej veľké prekvapenie video užívateľov zaujalo z úplne iného dôvodu. V jednom zábere totiž spozorovali, ako z kríkov za chrbtom MeLo vytŕča neidentifikovateľná tvár s veľkými čiernymi očami.

Chcela sa pochváliť selfie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: instagram/MeLo)

Chcela sa pochváliť selfie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: instagram/MeLo)

"Pohľad na to video ma vydesil. Vôbec som nevedela, že tam niečo je," hovorí atraktívna brunetka. "Vyrastala som v Číne. Ľudia tam veria na duchov a ja tiež. Som si istá, že toto bol duch," dodáva.

Viac o téme: KanadaDuch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu