Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Snívate o sexe na toaletách v lietadle? Kvôli TOMUTO by ste naň mali zabudnúť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Všetci, ktorí majú skúsenosti s komerčnými letmi, dobre vedia, ako je to so súkromím na palube. Treba tu počítať s lakťami spolusediacich pasažierov či sklopenými sedadlami ľudí sediacich pred vami. A ak vám náhodou napadlo chcieť si užiť sex v oblakoch na toalete, radšej na to rýchlo zabudnite. Tento únik do súkromia nie je vôbec zaručený.

S komerčnými letmi je to tak - miesta málo, ľudí veľa. Aj väčšina Slovákov zrejme patrí k tým, ktorí si musia odoprieť komfort prvej triedy v špičkovej leteckej spoločnosti. V takom prípade so stratou súkromia musíte rátať presne tak, ako rátate každú minútu do pristátia. Nenájdete ho ani na toalete, ktorú by mnohí cestujúci veľmi radi zneužili na sexuálne hrátky.

Snívate o sexe na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Odborníci preto upozorňujú, aby ste boli v prípade, že si chcete spríjemniť dlhú chvíľu počas letu nejakým tým sexom na záchode, veľmi opatrní. Nie je totiž vylúčené, že vám niekto nečakane otvorí uzamknuté dvere v čase, keď si myslíte, že ste s ostatnými vybabrali. Väčšina lietadiel  je totiž vybavená skrytými úchytkami na vonkajšej strane dverí toalety, ktorými je možné odomknúť zamknuté dvere zvonka. Tieto úchytky sú schované pod kovovým krytom s nápisom "lavatory."

Snívate o sexe na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

VIDEO sexu na palube Ryanairu: Uspokojovali sa pred pasažiermi, ohromujúce rozuzlenie

Stačí tento kryt zdvihnúť, otočiť spomínanú úchytku a dvere sa odomknú. Palubný personál sa tak môže dovnútra dostať prakticky hocikedy, najmä však v prípade, ak v nej niekto skolabuje, alebo na toalete zostane uzamknuté malé dieťa, ktoré si nedokáže odomknúť.

Viac o téme: ToaletaSexLietadlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu