Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena si myslela, ako dobre nakúpila na eBayi: FOTO pohromy, ktorú dostala

Zmestí sa do neho len pár kvapiek vody Zobraziť galériu (2)
Zmestí sa do neho len pár kvapiek vody (Zdroj: profimedia.sk)

WORKSOP - Melissa Seamová rada nakupuje cez eBay. Posledná zásielka jej však vyrazila dych. Síce obdržala objednaný džbán na vodu s dvomi pohármi, ktoré si objednala, len jedna vec tu nesedí. Môže ich používať akurát tak v domčeku pre bábiky svojej dcéry.

Keď Melissa objednávala cez eBay džbán na vodu s dvomi pohármi, bola očarená najmä priaznivou cenou. Celá sada stála iba 1,79 libry (dve eurá), čo sa jej zdalo veľmi výhodné. Preto popisu tovaru nevenovala veľkú pozornosť a vrhla sa na nakupovanie. Keď však objednaný tovar dorazil do jej domu vo Worksope v grófstve Nottinghamshire, zostala zmätená. "Myslela som si, že si moja dcéra Daisy objednala nové vybavenie do svojho domčeka pre bábiky," smeje sa. 

Žena si myslela, ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Potom jej ale napadlo, že sa miniatúry podobajú na džbán, ktorý si objednala. "Znovu som si otvorila ponuku a lepšie som si ju preštudovala. Predajca neurobil chybu, rozmery tam boli uvedené. Je to moja chyba, tak veľmi som sa tešila z ceny, že som údaje o rozmeroch celkom prehliadla," hovorí Melissa. Až pri pozornom študovaní ponuky zistila, že džbán je vysoký 22 a poháre 12 milimetrov.

Žena si myslela, ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Daisy sa na rozdiel od svojej mamy z nového "riadu" veľmi teší a jej bábiky tiež. Každý deň im v novom džbániku servíruje šťavu z ríbezlí. Melissa dodáva, že nabudúce si pôjde kúpiť džbán radšej osobne, aby sa vyhla podobným nedorozumeniam. Nie je to prvý raz, čo sa jej podaril kiks pri nákupe cez internet. Nákupnej mánii vraj neodolala ani nedávno po návrate zo žúrky a zapojila sa do dražby jachty. Jej ponuka na 540 libier však bola našťastie príliš nízka. Nevie, čo by s ňou robila; vo Worksope majú totiž iba kanál. 

Viac o téme: Ebay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu