Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bláznivé VIDEO z Kanárskych ostrovov: Turisti šprintujú ako o život, aby si uchmatli ležadlá

Ranný beh
Ranný beh (Zdroj: YouTube/Solarpix)

GRAN CANARIA - Vylihovať počas dovolenky pri hotelovom bazéne je zjavne pre niektorých turistov tá najdôležitejšia časť celého dňa. Aspoň tak by sa dalo súdiť podľa záberov nakrútených v jednom z ubytovacích zariadení na Gran Canarii, kde sa hostia idú doslova pretrhnúť kvôli najlepším ležadlám.

Študentka išla na dovolenku: Nechala sa ukecať mladíkom, potom prežila horor

Predstava o dovolenke väčšinou zahŕňa aj dlhší spánok a neskoršie vstávanie, no to si turista, ktorý chce počas dňa vylihovať pri bazéne nemôže dovoliť. Inak by sa stalo, že mu jeho obľúbené ležadlo na slnku či v tieni vyfúkne niekto iný a on by potom musel iba bezmocne čakať na to, kým niekto neodíde a plac neuvoľní.

Ako ukazujú zábery zo štvorhviezdičkového hotela Servatur Waikiki v Gran Canarii, ľudia sú ochotní vystáť si kvôli obľúbenému ležadlu ráno rad a potom utekať ako zmyslov zbavení. Fronta sa začína tvoriť už o pol ôsmej ráno. Keď sa bazén konečne o ôsmej otvorí, dovolenkári podľa portálu mirror.co.uk šprintujú lepšie ako olympijská hviezda Usain Bolt.

Britskí turisti v akcii

Mnohí z nich hodia na ležadlá svoje uteráky a až potom sa vyberú na raňajky. Zamestnanci hotela sa obávajú, že ich bláznivé správanie raz môže skončiť škaredou nehodou. Nie je totiž výnimkou, že jeden človek obsadí rovno niekoľko ležadiel pre svoju rodinu či priateľov, ktoré sú čo najbližšie k vode a nedbá na ostatných.

Hoteloví zasvätení hovoria, že najhoršími páchateľmi sú britskí a írski turisti. Dokonca aj Nemci si vraj ako prvé vychutnajú dlhé raňajky. Problém s uterákmi na ležadlách bol taký zlý, že zamestnanci dostali inštrukcie, aby ich odstránili v prípade, že miesto zostane prázdne dlhšie ako tri hodiny. Hostia sú totiž schopní obsadiť si ráno ležadlo a potom sa vypariť až do popoludnia.

Viac o téme: DovolenkaLežadláTuristiKanárske ostrovy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu