Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dievčine ukradli bicykel: POMSTA zlodejovi, takto ho dostala späť

Svoj bicykel dostala späť Zobraziť galériu (2)
Svoj bicykel dostala späť (Zdroj: Facebook)

BRISTOL - Mladá žena, ktorej ukradli bicykel, vymyslela perfektnú pomstu. "Ukradla si ho späť, a to za menej ako 24 hodín odvtedy, čo oň prišla. Vďačí za to sile sociálnych sietí, kde poprosila ľudí o pomoc. Rozhodne sa jej to vyplatilo.

Zlodeji ukradli Jenni Morton-Humphreyovej bicykel z centra Bristolu tak, že prerezali reťaz. Majiteľka sa ho však nechcela vzdať a pokúsila sa ho vypátrať tak, že zverejnila jeho fotku v skupine Bristol Cycling na Facebooku. Užívateľov poprosila, aby jej poskytli o možných zlodejoch akékoľvek informácie. "Za slnečného dňa som bola vonku a keď som si išla po bicykel, bol preč. Predpokladám, že ten, čo to urobil, zlomil zámok, ktorý akoby zázrakom zmizol." 

Dievčine ukradli bicykel: POMSTA
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Do piatich minút Jenni kontaktoval niekto z Facebooku s tým, že si všimol, že niekto jej bicykel predáva. Dotyčný užívateľ potom kontaktoval predajcu, pretože jeho sestra mala záujem o kúpu bicykla a chcela sa naň pozrieť. Dohodli sa na stretnutí, o ktorom samozrejme upovedomil aj Humphreyovú. Tá predstierala, že je jeho sestra, ktorá chce bicykel kúpiť. 

"Mala som plán a tak som sa tešila, že ho dostanem naspäť, že som oko nezažmúrila. Keď som sa rozprávala s predajcom, vedela som, že môj plán bude fungovať. Pripravila som si zväzok kľúčov k starému zámku od bicykla a prázdnu krabičku od cigariet, ktoré som našla na mieste činu. Nezobrala som si okrem toho nič iné, dokonca ani môj mobil, pretože som sa bála, že mi ho zlodej bude chcieť podržať, kým si dám na bicykli skúšobnú jazdu," hovorí. 

Dievčine ukradli bicykel: POMSTA
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Keď sa Jenni dostala k svojmu ukradnutému bicyklu, šliapla na pedále a išla tak rýchlo, ako sa len dalo. Podľa jej priateľov, ktorí boli svedkami celej situácie, si muž neuvedomil, čo sa udialo, pretože len zmätene pozeral na kľúče v ruke. Neskôr napísal mladíkovi, ktorý sa tváril, že je bratom kupujúcej, že chce za bicykel 95 libier. Bicykel už prirodzene ostal u svojej pôvodnej majiteľky. Tú potešilo, že jej zlodej aspoň opravil brzdy a svetlá. 

Viac o téme: ZlodejBicykelKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu