Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rodičia sa boli kúpať v bazéne, dieťatko zamkli do skrinky v šatni

Otrasný pohľad Zobraziť galériu (2)
Otrasný pohľad (Zdroj: YouTube)

PEKING - Čínsky pár spôsobil veľké haló potom, čo údajne nechal svoje dieťa vo vnútri skrinky vo verejných kúpeľoch. Šokujúce video ukázalo, ako z nej matka vytiahla plačúce batoľa. Predpokladá sa, že ho tam rodičia zavreli, pretože sa nechceli starať o dieťa počas kúpania, informovala čínska webová stránka Kan Kan News.

Matka nechala syna (2) samého na dve minúty: Stihol urobiť túto skazu na FOTO

Pracovníčka kúpeľov, ktorá pomohla páru otvoriť dvere svojej skrinky, sa zdala byť evidentne prekvapená tým, že z nej vytiahol dieťa. Nie je jasné, či išlo chlapčeka alebo dievčatko, alebo ako dlho bolo dieťa zatvorené v šatni. Je však zrejmé, že pri vyslobodzovaní plakalo, no nevykazovalo známky pridusenia.

Rodičia sa boli kúpať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Po nahraní na čínske platformy sociálnych sietí vyvolalo video pobúrenie. Na Weibo bolo veľa ľudí šokovaných správaním páru a nazvalo ho "neopatrným", "sebeckým" a "nezodpovedným".

"Dieťa vyzeralo bezvládne, keď ho vytiahli. Aké vystrašené muselo byť v takom tmavom a malom priestore," napísal jeden z užívateľov. "Dieťa nie je vec. Ak to nie je pre vás pohodlné, nechoďte do kúpeľov," dodal ďalší. Niektorí komentujúci sa obávajú, že dieťa bude mať v budúcnosti klaustrofóbiu, zatiaľ čo iní tvrdia, že rodičia by mali byť zbavení opatrovníctva, ak sa obvinenia ukážu ako pravdivé.

Viac o téme: BazénŠatňaSkrinkaDieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu