Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Desivé zábery boja o život: Žralok na palube lode po sebe zanechal množstvo krvi

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Strach zo stretnutia so žralokom je prirodzený. Pred veľkým dravcom má rešpekt snáď každý. Výnimkou nie sú ani muži, ktorí sa živia rybolovom a rybárska loď je ich druhým domovom. Na toto stretnutie s predátorom ale nikdy nezabudnú. Veľký a strach naháňajúci tvor im vyskočil na palubu a niekoľko minút bojoval o vlastný život.

Neuveriteľné video zachytávajúce obrovského predátora naháňa zimomriavky. Žralok Mako prekvapil posádku rybárov, ktorým vyskočil na palubu lode a zachytil sa medzi zábradlie. Za celú situáciu mohli ale samotní rybári, ktorí žraloka ulovili na háčik.

VIDEO Desivé zábery boja
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Žralok ale svoj boj o slobodu a život nevzdal. Neustále so sebou metal, čo spôsobovalo, že sa mu hák zapichnutý v papuli stále hlbšie zarezával do tela. Na videu je možné vidieť, ako stále viac a viac krvácal. Kapitán Don Law s posádkou sa na trápenie predátora nedokázali pozerať dlhšie a tak sa rozhodli zakročiť. Spoločnými silami sa plán podaril zrealizovať a žraloka Mako sa podarilo po dlhých minútach vyslobodiť.

VIDEO Desivé zábery boja
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Zranený predátor sa nakoniec dostal do svojho prirodzeného prostredia. Na lodi po ňom zostalo množstvo krvi, ako dôkaz únavného a dlhého boja o život. Celý incident sa odohral na pobreží Long Island v štáte New York.

Viac o téme: PomocŽralokNávnada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu