Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Dvojicu uväznil doma gigantický pavúk: Toto mať doma, tak vás porazí

Toto mať doma, porazilo by vás
Toto mať doma, porazilo by vás (Zdroj: youtube/AZ News)

MOUNT COOLUM - Nepozvaný a nepríjemný hosť zavítal do domu jednej austrálskej dvojice. Na dverách sa im totiž usadil pavúk gigantických rozmerov, na ktorého sa už len zle pozerá, nieto ho mať ešte doma. Radšej zostali uväznení v dome, ako by mali otvoriť dvere a riskovať, že sa to monštrum dostane dovnútra.

Obrovský pavúk sa objavil na dverách domu Lauren Ansellovej a jej priateľa, keď si obaja užívali pokojný nedeľný večer. Zatiaľ čo mladík pripravoval večeru, pavúk vyliezol po stene a zapáčil sa mu sklenený vchod do domu, kde sa usadil.

Dvojicu uväznil doma gigantický
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: youtube/AZ News)

"Bol naozaj mimoriadne veľký, mohol merať zhruba 20 až 25 centimetrov. Hneď nám napadlo, že mu dáme meno Aragog podľa gigantického pavúka z Harryho Pottera," hovorí Lauren. "Vôbec nebolo príjemné mať v dome niečo takéto," dodáva.

Ženu po prebudení bolelo ucho, VIDEO odporného dôvodu

Dvojica mala naplánovanú grilovačku, ktorú ale odložili, pretože sa báli, že keď otvoria dvere, pavúk vlezie dovnútra. Laurenin priateľ sa ho snažil odplašiť, ale bolo to márne. Pavúk akurát prišiel o dve nohy a potom sa vrátil späť do záhrady. "Áno, báli sme sa, ale nechceli sme ho zabiť. Možno je stále v našej záhrade, ale odvtedy sme ho nevideli," dodala mladá žena. 

Viac o téme: PavúkAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu