Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Manželia ukazujú, ako sa dá dosiahnuť orgazmus: Žiadny sex a trvá až 18 hodín!

Dvojica práve spoločne prežíva vrchol Zobraziť galériu (3)
Dvojica práve spoločne prežíva vrchol (Zdroj: youtube/News Dog TV)

AUSTIN - Tento manželský pár z amerického Texasu je schopný dosiahnuť vyvrcholenie aj bez sexu. Na všetko vraj stačia dotyky a objímanie. Vo videu sa s ostatnými delia o svoje skúsenosti, radia, ako na to a všetkým odporúčajú, aby to skúsili. Účinky orgazmu niekedy pociťujú až osemnásť hodín a na lekciách, ktoré organizujú, vám ukážu, ako na to.

Scott a Melanie sa zosobášili pred deviatimi rokmi. Spoločne praktizujú tantrický sex a nevedia si ho vynachváliť. "Existuje veľa spôsobov, ako sa prepracovať k orgazmu. A vôbec nemusíte mať intímny styk. Vyvrcholenie môžete dosiahnuť aj vtedy, keď sa s partnerom iba objímate," tvrdí Američanka.

Manželia ukazujú, ako sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/News Dog TV)

Stavy orgazmickej extázy majú podľa nich určité úrovne. Všetko záleží na tom, ako si s partnerom rozumiete a ako ďaleko chcete zájsť. Dokonca sa môžete dopracovať až k tomu, že vám na dosiahnutie vyvrcholenia bude stačiť, ak sa budete dotýkať partnerových uší, krku, hrudníka. Vyvrcholenie môže prísť aj počas konzumácie jedla či dokona sledovania počasia. "Všetko môže byť orgazmické, ak vás vie partner správne nastaviť," vysvetľuje Melanie.

Manželia ukazujú, ako sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/News Dog TV)

Manželia sú tantrickým sexom priam nadšení. Spoločným pozorovaním a poznávaním svojich tiel sa po deviatich rokoch posunuli do úrovne, kedy si dokážu vyvolať vzájomné vyvrcholenie aj bez dotykov. Intenzita zážitku je závislá aj od toho, či chcete partnera iba udržať v stave extázy, alebo ho chcete posunúť k vyvrcholeniu. "Existujú viaceré úrovne vyvrcholenia. Preto je to lepšie ako sex. Počas milovania môžeme hovoriť iba o nižšej úrovni prežitku," poznamenal Scott. Obaja považujú stavy extázy za úžasné a dokonca v miestnom kostole organizujú lekcie tantrického sexu. 

Viac o téme: SexObjatieVyvrcholenieOrgazmus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu