Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Cestujúca si myslela, ako dobre sa jej bude letieť: Neuveríte, ako ju obmedzovala drzá pasažierka

Nohy na operadlá rozhodne nepatria
Nohy na operadlá rozhodne nepatria (Zdroj: Twitter)

SAN FRANCISCO - Žena na palube lietadla spoločnosti JetBlue si myslela, že si užije pokojný a komfortný let. Pasažierka sediaca za ňou jej tento úmysel ale prekazila po tom, ako si roztiahla svoje opuchnuté nohy na sedadlá, za ktoré nezaplatila. A dokonca bola tak drzá, že ich používala na otváranie okenných žalúzií.

Jessica Charová si myslela, že vyhrala leteckú lotériu, keď si na palube sadla do radu, v ktorom mala sedieť jediná. Už sa tešila, ako pohodlne sa jej bude letieť, no táto predstava sa krátko nato okamžite zmenila na nočnú moru. Žena za ňou si totiž na opierky voľných sedadiel vyložila svoje opuchnuté a bosé nohy. 

Karol sa vybral vlakom do Bratislavy: Arogantný cestujúci mu poriadne žral nervy

A to nie je všetko; drzá cestujúca svojimi nie príliš voňavými nohami obťažovala Jessicu, dokonca prstami na ľavej nohe vyhŕňala žalúziu na okne. Charová tento nepríjemný zážitok zachytila na mobil a fotku zdieľala na Twitteri. Za niekoľko hodín mala fotka takmer 30-tisíc lajkov a tisícky retweetov.

Jessie zďaleka nie je jedinou cestujúcou, ktorej sa stalo niečo podobné. Výskyt drzého správania zo strany cestujúcich na palube lietadiel, podobné veci sa stávajú aj slávnym osobnostiam. V roku 2011 napríklad francúzskeho herca Gerarda Depardiea vyhodili z lietadla kvôli tomu, že močil pred ostatnými cestujúcimi, keď mu personál lietadla nechcel dovoliť použiť kúpeľňu. 

Viac o téme: LietadloArogantný pasažier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu