Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Priateľke (20) povedal, že ide s kamarátmi na jeden drink: Vrátil sa o päť dní!

Medzi dvojicou je desaťročný rozdiel Zobraziť galériu (3)
Medzi dvojicou je desaťročný rozdiel (Zdroj: Facebook)

PORTH CAWL - Necitlivý priateľ, ktorý zašiel jedno popoludnie za kamarátmi, skončil na Ibize a svoju priateľku nechal osamotenú doma. Povedal jej, že o chvíľu príde a prišiel...o päť dní! Jeho polovička medzitým sedela doma a premýšľala nad tým, že tentokrát to už naozaj prehnal.

Gareth Kelly (30) pomáhal minulú nedeľu svojej sestre so sťahovaním nábytku. Po ťažkej práci si chcel oddýchnuť, a tak vybehol von na jeden drink s priateľmi. O polnoci ale od neho jeho priateľka Hannah Williamsová (20) dostala prekvapivú správu, v ktorej jej oznamoval, že je na ceste na letisko, aby chytil nočný let na Ibizu. Ešte predtým stihol dobehnúť domov, pobaliť sa a zobrať si pas. 

Priateľke (20) povedal, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Mladík dokonca napísal aj svojmu šéfovi, aby ho informoval, že nasledujúci týždeň nepríde do práce. "Fakt som si myslela, že si robí srandu. On ma ale upokojil, že sa nemám o neho báť, že mi kúpi magnetku na chladničku. V pondelok ráno o pol siedmej už bol na Ibize," hovorí Hannah. 

Priateľke (20) povedal, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

PSYCHO pravidlá: Pre priateľa spísala zoznam, ako sa má správať na dovolenke na Ibize

Garethov šialený nápad ju neprekvapil, pretože takéto bláznovstvá vraj robí pomerne často, no nadšená z neho rozhodne nebola. "Jednoducho nerád plánuje, len koná. Môže si dovoliť naozaj čokoľvek, aj nečakané päťdňové voľno v práci. Stačí len napísať šéfovi a jemu to vôbec neprekáža. Je ale odo mňa o desať rokov starší, takže podobné nápady by ľudia čakali asi skôr odo mňa," dodala dievčina s tým, že už vymýšľa, ako sa priateľovi pomstí. 

Viac o téme: IbizaDovolenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu