Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Modelka šokovala lekárov svojimi prsiami: Deväť plastík z nich urobilo zhnité zemiaky na FOTO

Megan bola zo svojich pŕs frustrovaná Zobraziť galériu (3)
Megan bola zo svojich pŕs frustrovaná (Zdroj: youtube/E! Entertainment)

LOS ANGELES - Fitness modelka, ktorá v priebehu troch rokov absolvovala až deväť plastických operácií pŕs, ich teraz ľutuje. Jej prsia totiž vyzerajú ako "zhnité zemiaky", a to doslova. Na zamyslenie je aj fakt, že lekári boli ochotní toľko zákrokov vykonať.

Megan, ktorá vyrastala na Floride, prvú operáciu podstúpila po tom, ako schudla 45 kg a jej prsia sa zmenšili z veľkosti 40GGG na 32B. Plastika však dopadla katastrofálne - pravý prsník sa jej doslova rozlial na hrudi. Odvtedy absolvovala ďalších osem zákrokov, ktoré mali jej hrudník vylepšiť, no zakaždým sa to skončilo pohromou. "Začala som chodiť do posilňovne a na cvičení som sa neskôr stala závislou. Dramaticky som schudla a moje prsia sa veľmi zmenili. 

Sfušované prsia
Zobraziť galériu (3)
Sfušované prsia  (Zdroj: profimedia.sk)

FOTO Dala si spraviť plnšie prsia: Pohroma ako svet, zhnili jej bradavky

Mladá žena sa preto rozhodla požiadať o pomoc lekárov Terryho Dubrowa a Paula Nassifa z televíznej relácie Botched (Spackané plastické operácie).  Keď uvideli jej prsníky, zostali v obrovskom šoku. "Má zauzlené prsné tkanivo a pravý prsník sa dotýka kľúčnej kosti. Nachádzam sa v takej fáze, keď sa samotná operácia stáva veľmi náročným úkom aj pre chirurga, pretože môže dopadnúť naozaj všelijako," poznamenal Dubrow. 

Modelka šokovala lekárov svojimi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Lekári urobili pod prsiami Megan rezy, cez ktoré jej vybrali staré implantáty von a vložili nové. Riziko, že pacientkino telo nové implantáty odmietne, bolo však napriek tomu veľké. Terry však modelku upokojil, že musia podstúpiť akúkoľvek výzvu, aby jej prsia napravili do pôvodného stavu. Keď Megan zbadala po zákroku svoje prsia, rozplakala sa od nadšenia. "Ešte nikdy som nebola taká šťastná," povedala so slzami v očiach. 

Viac o téme: PlastikaPrsia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu