Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mladíkovi narástli gigantické genitálie: Bol zúfalý, dobrí ľudia pomohli

Obrovské semenníky sú už minulosťou Zobraziť galériu (3)
Obrovské semenníky sú už minulosťou (Zdroj: profimedia.sk)

KIBIGORI - Mladík z Kene mal od detstva problém so svojimi rastúcimi genitáliami, ktoré nedávno dosiahli desaťnásobok priemernej veľkosti muža jeho veku. Vďaka tomu, že sa fotografie jeho deformácie dostali na Facebook, sa podarilo získať dostatok peňazí na to, aby mohol podstúpiť chirurgický zákrok. Lekári veria, že o pár mesiacov bude môcť žiť plnohodnotný život.

Forence Owiti Opiyo ako desaťročný spozoroval na svojich genitáliach cysty. V roku 2007 mu ich lekári odstránili, avšak tento problém sa u neho opäť objavil o niekoľko rokov neskôr. Cysty boli potom už tak obrovské, že jeho pohlavné orgány dosahovali desaťnásobok priemernej veľkosti. 

Mladíkovi narástli gigantické genitálie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Bral som na to lieky, ale po čase som sa ich vzdal. Mal som ísť na ďalšiu operáciu, ale nemali sme na ňu peniaze," vysvetlil Forence. Kvôli svojmu nelichotivému stavu bol nútený opustiť školu, pretože jeho semenníky boli tak gigantické, že nemohol nosiť normálne oblečenie a ani poriadne chodiť. Ostal teda doma, žije so svojom babičkou a bratom, pretože jeho rodičia umreli, keď mal iba päť rokov.

Mladíkovi narástli gigantické genitálie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pred časom mladíkove zdeformované genitálie odfotil jeho sused Duncan a fotky zverejnil na sociálnej sieti. S prosbou, aby ľudia prispeli Opiyovi na operáciu. Už po troch dňoch sa podarilo vyzbierať dostatok finančných prostriedkov a pre Forenca prišla do dediny sanitka, aby ho odviezla do nemocnice. Tam podstúpil dva zákroky - počas prvého mu penis uvoľnili a zbavili ho prebytočnej hmoty, ten druhý zas penis zmenšil.

James Obondi, vedúci operačného tímu poznamenal: "Zachovali sme jeho nervy aj krvný obeh a konečne sme mu zmenšili penis na správnu veľkosť. Verím, že Forence bude mať po operácii opäť chuť žiť. Za tri mesiace bude môcť robiť všetko, čo chce." Lekári veria, že bude môcť viesť aj normálny sexuálny život a mať v budúcnosti deti. "Jedného dňa by som naozaj rád mal nejakých potomkov. Chcel by som poďakovať Bohu, že mi to umožní," dodal šťastný pacient. 

Viac o téme: SemenníkyDeformáciaGenitálie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu