Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Letuška nechcela pasažierku budiť: Potom sa dozvedela, čo sa dialo, keď spala a prišlo jej zle

Chloe Kingová prežila počas letu horor Zobraziť galériu (2)
Chloe Kingová prežila počas letu horor (Zdroj: Facebook)

NEW YORK - Zabudnite na to, že sa v lietadle môžete cítiť bezpečne! Svoje o tom vie Američanka Chloe Kingová, ktorá má nepríjemnú skúsenosť so spoločnosťou American Airlines. O tom, že celý čas vedľa nej sedel masturbujúci muž, sa dozvedela až tesne predtým, ako lietadlo pristálo.

Keď počas letu z New Yorku do Paríža PR manažérka Kingová pokojne zaspala, ešte netušila, aký horor na ňu čaká po zobudení. Pred pristátím sa zobudila a letuška ju poprosila, aby s ňou išla do zadnej časti lietadla. Tam jej oznámila, že počas letu vedľa nej onanoval muž, ale ona spala, tak ju nechceli budiť. Na správanie zvrhlíka upozornila pasažierka, ktorá sedela vedľa neho z druhej strany a požiadala o zmenu miesta. Posádka jej vyhovela, ale keďže Chloe spala, nikto sa neobťažoval zobudiť ju.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Prečítajte si tieto nechutnosti a už nikdy nebudete v lietadle jesť

Po tom, ako dvadsaťosemročná Američanka spracovala túto nanajvýš nepríjemnú informáciu a otriasla sa z prvého šoku, požiadala o nové miesto. Aerolínie jej však z nepochopiteľného dôvodu nevyhoveli a ona musela vedľa perverzného cestujúceho tráviť zvyšok letu a celá roztrasená ho preplakala. "Mala som čo robiť, aby som zo všetkého nezačala zvracať. Neviem, čo sa v tom lietadle dialo, ale už sa nikdy nebudem cítiť počas letu bezpečne," opísala desivú skúsenosť na sociálnej sieti. 

Letuška nechcela pasažierku budiť:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Po pristátí Kingová poslala American Airlines sťažnosť. Vedenie vyjadrilo nad celou situáciu ľútosť a prisľúbilo prešetrenie postupu posádky počas nepríjemnej udalosti. Na dotyčného úchyláka už v Paríži na letisku čakali policajti, ktorí ho tam aj vypočúvali. 

Viac o téme: LietadloMasturbovanieAmerican airlines
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu