Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Antonia odhalila neveru na Facebooku: Skoro ju porazilo, keď jej gratulovali k bábätku!

Antonia (vľavo) Zobraziť galériu (3)
Antonia (vľavo) (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Najhoršie vety svojho života. Keď Antonia uvidela fotku svojho bývalého priateľa z pôrodnice, šokovalo ju to. Kamarátka jej pritom chcela zagratulovať k bábätku, no ona vedela, že to nepatrí jej. Rozhodla sa mu to spočítať.

Britské médiá priniesli kuriózny príbeh ženy, ktorej kamarátka ukázala fotku bývalého priateľa s novonarodeným dieťaťom z pôrodnice. Keď sa Antonia (50) dozvedela, že jej dnes už bývalý priateľ Nathan drží bábätko v rukách tesne po rozchode, rozzúrila sa. Udialo sa tak, keď pracovala vo svojom obchode a prišla za ňou kamarátka s inkriminovanou fotku a povedala jej, že "gratulujem k bábätku". Ihneď jej bolo jasné, že dieťa musel počať s inou ženou, keď ešte boli spolu vo vzťahu.

Antonia (vľavo)
Zobraziť galériu (3)
Antonia (vľavo)  (Zdroj: Facebook)

"Keď som uvidela jeho fotku s dieťaťom, zlomilo mi to srdce. Chcela som s ním ostať do konca života, takže to bolí," prezradila pre médiá.

Paradoxný je fakt, že Antonia má už päť detí z predošlého vzťahu a s Nathanom sa pokúšala znova otehotnieť. Ale márne. Rozhodla sa preto svoju zlosť vyliať priamo pred ním. Išla za ním na jeho pracovisko do garáže v anglickom meste Somerset. Privítala ju súčasná priateľka Nathana Wilmotta, ktorá tam bola s ním. Rozzúrená Antonia svoj hnev ventilovala tým, že kopla do dodávky, ktorá tam bola pristavená.

Antonia odhalila neveru na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Nechcela som spôsobiť škodu, ale bola som zronená, tak som kopla do dodávky," opisuje celý incident.

Tento incident ju priviedol až na súd. Súd ju uznal vinnou a udelil jej pokutu 50 libier za škodu 2 400 libier. Antonii to ale nevadí, keďže sa nechala počuť, že by to spravila zase. "Neľutujem to. Urobila by som to znova - zaslúži si to," dodala Antonia.

Viac o téme: Nevera Antonia Chinn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu