Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Leo (38) si na Havaji vybral strašidelnú smrť: Padal desiatky metrov do krátera sopky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: fb/leo adonis, profimedia.sk)

HAVAJ - Leo Adonis z Kalifornie sa rozhodol na Havaji skoncovať so svojím životom. Vo svojom batohu zanechal poslednú správu o dobrovoľnom odchode z tohto sveta a skočil do krátera sopky Kilauea.

Rodinná dráma: Nešťastná mama (†40) zastrelila detičky (†4,10), psa a spáchala samovraždu

Leov batoh našli v sobotu okolo siedmej večer dvaja turisti. O deň neskôr, ráno, potom objavili jeho telo v Národnom parku Volcanoes na stene krátera sopky, do ktorej skočil.

Adonisov otec sa vyjadril, že jeho syn "Havaj skutočne miloval". Strýko Steve, ktorý mu vzdal hold krátko po jeho smrti na stránkach havajského Tribune-Herald, napísal: "Je pre mňa ťažké spracovať myšlienku, že cítil, že neexistuje žiadny iný spôsob, ako uniknúť jeho duševnej úzkosti, než aby si vzal život".

Leo (38) si na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: fb/leo adonis)

Dodal, že ho veľmi miloval a bude mu chýbať. Bol to vraj láskavý a jemný muž, ktorý nikdy nezdvihol proti nikomu ruku v hneve. "Boh žehnaj jeho večnú dušu. Dúfam, že si našiel mier, ktorý si tak bolestne hľadal," uviedol.

Adonis, ktorý sa narodil ako Gregory Michael Ure, žil v Petalume v Kalifornii, kam sa odsťahoval z havajskej Pahoy. Hovorkyňa národného parku Jessica Ferracaneová informovala, že jeho smrť už vyšetrujú rendžeri.

Od roku 1990 zomreli štyri ľudia pri páde z okraja krátera. Sopka Kilauea chrlí lávu takmer nepretržite od roku 1983, ale väčšina zostáva pod povrchom.

Viac o téme: SopkaHavajSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu