Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž sa pokúsil chytiť žraloka za chvost: VIDEO ukazuje, prečo to bol veľmi hlúpy nápad

Ešteže to horšie neskončilo. Zobraziť galériu (2)
Ešteže to horšie neskončilo. (Zdroj: YouTube)

SEVERNÁ KAROLÍNA - Zábery ukazujú dvoch mužov, ktorí sa snažia vyslobodiť malého tigrieho žraloka uloveného na rybársky vlasec pri pobreží Severnej Karolíny, neďaleko móla Johnnieho Mercera na pláži Wrightsville Beach. "Odmena" pre jedného z nich, za tento ohľaduplný, ale nepremyslený skutok, bola veľmi nepríjemná.

Panika v Chorvátsku: Z mora vytiahli tohto žraloka na FOTO

V krátkom klipe z 29. júna sa jeden z odvážlivcov snaží chytiť žraloka za chvost, ale nepodarilo sa mu to na prvýkrát. To ho však neodradilo a svoj pokus zopakoval, no predátor mal iné plány a muža uhryzol do ruky. Po tomto útoku sa okamžite voda sfarbila do červena a obeť ustúpila na breh. Aké zranenie presne utrpela, však zatiaľ nie je známe. Keď záchranári prišli na mólo, muža tam už nebolo.

Muž sa pokúsil chytiť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Žraloka dlhého približne 1,2 metra sa nakoniec podarilo vytiahnuť, odstrániť mu háčik a pustiť ho späť do oceánu, informoval portál WWAY.

V roku 2017 v Spojených štátoch doteraz zaznamenali 26 útokov žralokov. Osemnásť z nich sa vyskytlo na Floride a na Havaji. Minulý mesiac žena v Concorde v Severnej Karolíne prišlo ruku po strete so žralokom pri šnorchlovaní.

Viac o téme: Žralok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu