Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Policajt požiadal priateľa o ruku na Dúhovom pochode: Bodaj by som to neurobil!

Šťastná dvojica Zobraziť galériu (3)
Šťastná dvojica (Zdroj: youtube/ben may)

LONDÝN - Jedným z najväčších okamihov minuloročného pochodu Gay Pride v Londýne bolo, keď policajt pokľakol pred svojím priateľom a verejne ho požiadal o ruku. Toto svoje rozhodnutie však už dávno trpko oľutoval. Prečo?

Phil Adlem, ktorý pracuje ako policajný dôstojník, vlani šokoval svojho priateľa, keď si pred ním na Dúhovom pochode v Londýne kľakol a pred tisíckami ľudí ho požiadal o ruku. Odskočil si pritom zo služby; na pochode slúžil ako policajt, ktorý dohliadal na bezpečnosť akcie. Od partnera sa dočkal pozitívnej odpovede, čo párik následne spečatil bozkom. 

Policajt požiadal priateľa o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/ben may)

Adlem ale teraz pre britský denník The Guardian priznal, že tento svoj romantický čin hlboko ľutuje. Krátko po ňom sa totiž stal obeťou neuveriteľne krutej šikany na internete. "Čítal som si nejaké komentáre na webe. Niektoré boli fantastické, ľudia nám priali. No potom mi úsmev zamrzol. Našiel som medzi nimi kopec nechutných homofóbnych komentárov, v ktorých nám okrem iného priali smrť obesením alebo rukou Daeš," hovorí Phil, ktorý vraj nepriateľským reakciám čelil dokonca aj v práci, keď si z neho robili nemiestne žarty viacerí jeho kolegovia.

Policajt požiadal priateľa o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/ben may)

Napriek všetkému ale povedal, že je šťastný, že žije v dobe, kedy môže pôsobiť v policajných zložkách ako otvorený homosexuál. Za to vraj vďačí predošlým generáciám, ktoré sa o to výrazným spôsobom pričinili. 

Viac o téme: ZásnubyŽiadosť o rukuGay prideDúhový pochod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu