Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Orgie na hasičskej stanici: FOTO Sexu hasiča a blondínky v aute zdvihlo šéfom mandle

Hasič si takto zarobil na problémy.
Hasič si takto zarobil na problémy.

MANCHESTER - Stačila jedna fotografia a na nohách je celé vedenie hasičskej služby v anglickom Manchestri. Na internetovej zoznamke pre swingers záujemcov sa totiž objavila lascívna snímka, na ktorej si to blondínka rozdáva v hasičskom aute s nejakým mužom. Navyše užívateľ, ktorý záber na internet zavesil, tvrdí, že je skutočný hasič. Nahnevaní šéfovia teraz pátrajú po vinníkovi, ktorý im robí zlé meno.

Muž (28) v Zlíne si chcel užiť sex s manželkou v kabínke: FOTO Evakuovali nákupné centrum

Inkriminovaná fotografia zachytáva blodínku vo veľmi chúlostivej pozícii. Za ňou je v aute dobre viditeľná uniforma a hasičské vybavenie. Na dverách auta sa zase skvie webová adresa hasičskej služby v Manchestri.

Vedenie sa teraz snaží zistiť totožnosť páru a hlavne muža, ktorý o sebe tvrdí, že je hasič, hľadajúci záujemkyne o swingers. V profile o sebe vyhlasuje, že má 27 rokov, 195 cm, je atletickej postavy, má tetovanie a hľadá ženy vo veku od 18 do 60 rokov na skupinový sex a iné zábavky.

Orgie na hasičskej stanici:
Zobraziť galériu (1)

Velitelia sú odhodlaní vinníkov odhaliť. "V rámci požiarnej služby vládne skutočný hnev, že kolega zneužil svoju pozíciu tým, že mal pohlavný styk v aute a fotografiu použil na swingers stránke," uviedol pre portál thesun.co.uk zdroj.

"Urobíme všetko, čo je v našich silách, aby sme zistili, ako bol tento obrázok urobený a kto všetko je za tým," dodala hovorkyňa manchesterských hasičov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu