Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Zúfalý otec pripravuje dcérku (2) na smrť: VIDEO Berie ju do jej vlastného hrobu

Strašný pohľad. Zobraziť galériu (2)
Strašný pohľad. (Zdroj: Pear Video)

PEKING - Zhang Xin Lei (2) diagnostikovali ochorenie krvi, keď mala len dva mesiace. Jej rodina, ktorá žije v Číne, utratila už viac ako 12-tisíc eur za jej ošetrenie a viac peňazí nemá. Rozrušený otec, ktorý nie je viac schopný platiť lekárske účty svojej chorej dcéry, ju teraz pripravuje na smrť tak, že ju berie do jej budúceho hrobu.

Muž (†31) neposlúchol radu o tetovaní: FOTO Po tom, čo sa okúpal, ho čakala smrť

"Mohol som len prísť s myšlienkou brať ju hrávať sa na toto miesto. Tu bude odpočívať v pokoji. Jediné, čo môžem urobiť, je sprevádzať ju každý deň," povedal pre Pear Video otec Liyong, ktorý leží v hrobe a mazná sa s dcérkou, zatiaľ čo jej tehotná mama sedí v ich blízkosti.

Zúfalý otec pripravuje dcérku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Pear Video)

Rodina si požičala peniaze od priateľov, ale ponuka finančnej pomoci sa už vyčerpala. Zhang Xin Lei diagnostikovali talasémiu, čo je dedičné ochorenie, ktoré ovplyvňuje množstvo kyslíka v krvi. Podľa portálu mirror.co.uk si vyžaduje si celoživotnú liečbu, vrátane krvných transfúzií. Bez dôkladného monitorovania a pravidelného ošetrenia môže spôsobiť vážne poškodenie orgánov a môže byť život ohrozujúce.

"Boli sme zahnaní do kúta. Neexistuje žiadna iná možnosť," povedala v emocionálnom rozhovore jej uslzená mamička Deng Min.

Viac o téme: HrobOchorenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu