Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Camilla prehovorila o princeznej Diane: Drsné vyhrážky fyzickou likvidáciou!

Dianina psychika bola vraj narušená Zobraziť galériu (4)
Dianina psychika bola vraj narušená (Zdroj: youtube/bbc)

LONDÝN - Už dlhé roky je známe, že princezná Diana sa nikdy nevyrovnala s tým, že jej manžel Charles počas celého manželstva udržiaval blízky vzťah s Camillou Parker-Bowlesovou. Najnovšie sa prevalilo, že sa svojej sokyni v láske dokonca vyhrážala fyzickou likvidáciou!

V auguste uplynie dvadsať rokov od tragickej nehody v Paríži, pri ktorej zahynula Diana spolu so svojím milencom, Dodim al-Fayedom. V tejto súvislosti spisovateľ Andrew Morton zverejnil prepisy nahrávok, ktoré tajne spravil s princeznou v prvej polovici 90. rokov. Vyplýva z nich, že aféra princa Charlesa, a jeho milenky Camilly ju privádzala do totálneho zúfalstva. Trpela kvôli tomu bulímiou a dokonca sa pokúsila o samovraždu. 

Camilla prehovorila o princeznej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Svoj pohľad na vec ale teraz ponúka samotná Camilla, ktorá v týchto dňoch, pri príležitosti svojich nastávajúcich 70. narodenín, vydala biografiu. V nej čitateľom poodhalila svoje osobné spomienky na Dianu, ktoré nie sú nijako pozitívne. Princezná jej vraj častokrát volala uprostred noci s tým, že "poslala niekoho, aby ju zabil". Nikdy sa nepredstavila, len zahlásila: "Sú v záhrade. Pozri sa z okna, vidíš ich?"

Camillini známi v knihe tvrdia, že Diana trpela paranojou a žila v domnienke, že ju chcú jej blízki zradiť. Jej psychický stav nebol podľa nich vôbec v poriadku, uviedli priam, že bola "narušená". 

Camilla prehovorila o princeznej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Princ Charles prvýkrát verejne priznal pomer s Camillou v roku 1994 počas rozhovoru, ktorý poskytol televízii BBC. Následne Camillin manžel Andrew Parker Bowles požiadal o rozvod. O rok neskôr podobné interview poskytla aj Diana. Zaznela v ňom aj slávna veta: "V našom manželstve sme boli traja, takže v ňom bolo trochu plno." 

Tajné nahrávky Diany odhalili hrôzostrašnú pravdu: Po svadbe som si podrezala žily

V roku 1996 sa nakoniec kráľovský pár rozviedol. Na radu svojich právnikov ale Charles vydal oficiálne vyhlásenie, v ktorom uviedol, že sa neplánuje znova oženiť. To Camillu strašne ponížilo, pretože si myslela, že jej tak už navždy ostane nálepka milenky. Napriek tomu sa s Charlesom neprestala vídať, no a v roku 2005 sa dvojica nakoniec predsa len zobrala. 

Camilla prehovorila o princeznej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Princezná dianaPrinc charlesCamilla parker bowles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu