Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chcela sa vyhnúť pokute: Dievčina (22) neuveriteľným spôsobom takmer oklamala policajtov

Shannon Taylorová Zobraziť galériu (3)
Shannon Taylorová (Zdroj: Facebook)

COLCHESTER - Mladá Britka sa chcela vyhnúť pokute od policajtov prefíkaným spôsobom, keď mužom zákona poskytla namiesto svojich sestrine údaje. No zbytočne si tým len priťažila, pretože muži zákona na to prišli a teraz čelí oveľa horšiemu trestu než jej pôvodne hrozil.

Dvadsaťdvaročnú Shannon Taylorovú pred istým časom v anglickom grófstve Essex zastavila hliadka, ktorá následne zistila, že vodička jazdila bez poistky. Policajti si teda vyžiadali jej osobné detaily, aby mohli priestupok oficiálne zdokumentovať. Shannon v tom momente dostala nápad, ako sa pokute vyhnúť - poskytla im údaje svojej sestry, identickej dvojičky Samanthy. Lenže policajti jej podvod odhalili. 

Chcela sa vyhnúť pokute:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Po vodičovi (27) idú policajti: Spravil osudnú chybu, prezradil ho odraz v okuliaroch

Taylorová bola obvinená z marenia spravodlivosti a minulý mesiac sa mala dostaviť pred súd. Pojednávanie odignorovala, tak na ňu sudca vydal zatykač. Shannon neskôr na Facebooku zverejnila svoju verziu príbehu. Potvrdila, že ju zastavila polícia a že šoférovala bez zákonnej poistky, pretože si myslela, že jej má vypršať až 28. mája, nie 18. mája. Poprela ale, že by sa snažila policajtov oklamať tým, že im poskytla sestrine údaje. O Samanthe sa vraj zmienila len v tej súvislosti, že šoférovala jej auto. 

Shannon (vpravo) a Samantha
Zobraziť galériu (3)
Shannon (vpravo) a Samantha  (Zdroj: Facebook)

"Nikdy som nepovedala, že som moja sestra, nikdy som sa nesnažila zmariť spravodlivosť. Všetok ten zmätok vznikol kvôli tomu, že sme dvojičky a ja som práve vtedy šoférovala Samanthino auto," uviedla. Rozsudok v jej prípade má byť vynesený v najbližších týždňoch. 

Viac o téme: PodvodPokuta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu