Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Inštruktor bol nadšením bez seba z adrenalínovej krásky: VIDEO nahého zoskoku

David a Annelise Zobraziť galériu (3)
David a Annelise (Zdroj: Instagrafm/Annelise Temple, Youtube/David Laffargue)

LONDÝN - Annelise Templeová má rada vzrušenie, ktoré jej prináša adrenalín a pravidelne svojim fanúšikom na Instagrame ponúka videá zo svojich šialených kúskov. Najnovšie sa rozhodla vyskúšať base-jumping vo švajčiarskych Alpách a aby jej odvážny čin nabral grády, zhodila oblečenie a nechala si na sebe iba postroj s padákom. Jej inštruktor bol nadšením bez seba.

Študent sa postavil v autobuse a skoro mu vypadli oči: VIDEO sexu priamo pred cestujúcimi

Krátky záznam, robený v humornom duchu, začína oduševneným rozprávaním Annelise o tom, ako sa teší na svoj prvý skok. Jej inštruktor David Laffargue do kamery vysvetľuje, že najdôležitejšie sú zručnosti človeka a cítiť vzduch na tele.

Inštruktor bol nadšením bez
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagrafm/Annelise Temple, Youtube/David Laffargue)

Mladá žena si zjavne vezme jeho odporúčanie k srdcu a na okraj útesu vyrazí úplne nahá iba v slnečných okuliaroch a v popruhoch s padákom. Na to, že je v base-jumpingu úplný nováčik, inštruktorovi odvážne povie, že je pripravená skočiť.

Inštruktor bol nadšením bez
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagrafm/Annelise Temple, Youtube/David Laffargue)

Neváha takmer ani sekundu a vrhne sa z vysokého útesu do údolia, stovky metrov nadol. Za ňou skočí aj David, ktorý si ich voľný pád nakrúca. Po úspešnom pristátí na otvorenom priestranstve dáva muž ešte poslednú radu všetkým ašpirujúcim base-jumperom: "Ak sa chcete zúčastniť môjho kurzu, pošlite nahé fotky".

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

Video na Annelisinom Instagrame má už desaťtisíce zhliadnutí. Jej priaznivci už mali možnosť ju vidieť na pretekoch buldozérov či pri skydivingu. Ktohovie, na čo sa podujme nabudúce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu