Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otec dovolil dcére depilovať si nohy: Pod jednou bizarnou podmienkou

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEW YORK - Desať rokov po tom, ako Carlinha absolvovala svoju prvú depiláciu, sa dozvedela, prečo jej otec nedovolil oholiť si hornú časť nôh. Nad jeho dôvodom sa pousmejete, pretože je to skutočné gesto nezištnej lásky otca k dcére.

Rodičia často nostalgicky lamentujú nad tým, ako ich deti rýchlo vyrástli a robia veci, ktoré by zvyčajne mali robiť len dospelí. Jedna žena menom Carlinha si na Reddite pospomínala na to, ako si prvýkrát v živote ako šestnásťročná nechala depilovať nohy. Jej otec touto myšlienkou nebol vôbec nadšený, pretože ju stále vnímal ako malé dievčatko a nie ako dospievajúcu ženu. Nakoniec však dcére predsa len dovolil ísť na depiláciu, no pod podmienkou, že si nenechá oholiť stehná. Prečo na tom trval, sa dozvedela až teraz, po desiatich rokoch. 

"Keď som povedala otcovi, že chcem ísť na depiláciu nôh, najprv nesúhlasil. No keďže sa blížila školská slávnosť, nedala som sa odbiť. Nakoniec privolil, no mal jednu podmienku," napísala Carlinha. 

Nedávno, keď išla navštíviť rodičov, zašla aj za kozmetičkou, ktorá ju vtedy depilovala. Tá žene prezradila, že ešte pred ňou sa objednal jej otec, ktorý si nechal depilovať celé nohy. Vraj aby vedel, aké to je a čo čaká jeho dcéru. Nebol vôbec spokojný, pretožer to nebol príjemný zážitok a okrem toho sa mu na druhý deň spravili na stehnách boľavé modriny. A práve z tohto dôvodu, aby ušetril dcéru trápenia, jej dovolil nechať si depilovať len lýtka. 

Otec dovolil dcére depilovať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Carlinhu toto zistenie veľmi potešilo, pretože dokazuje, ako veľmi ju má otec rád a chce ju uchrániť od nepríjemných vecí. "Celý život je taký. Snaží sa ma uchrániť od nepríjemných vecí, a to aj za cenu, že sám musí podstúpiť niečo, čo mu vôbec nie je príjemné. Opäť raz mi pripomenul, aký je to starostlivý a láskavý človek," uzavrela svoje rozprávanie. 

Viac o téme: DepiláciaHolenie nôh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu