Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najnovší sexuálny trend je hitom: Nemôžete sa pri ňom nakaziť ani otehotnieť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Pre milovníkov nezvyčajných foriem sexu tu máme horúci tip. Najnovším trendom je vraj astrálny sex, ktorý má oproti iným výhodu v tom, že nehrozí riziko otehotnenia ani nákazy pohlavnou chorobou. Či vás ale dokáže plne uspokojiť, to už je na širšiu diskusiu.

Astrálny sex, zjednodušene povedané, znamená sex mimo tela. Prebieha vtedy, keď vaša duša opustí telo a miluje sa s inou osobou, či skôr tiež jeho dušou. Je to teda sex bez telesného spojenia. "Musíte sa obaja dostať do svojich astrálnych tiel. Takto sa navzájom prepojíte omnoho intenzívnejšie, než keby ste zostali vo svojom fyzickom tele. Taktiež sa takto lepšie odovzdáva spätná väzba," vysvetľuje odborník na astrálne projekcie Steve Jones. 

Najnovší sexuálny trend je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Ako sa teda dá milovať astrálne? 

Samozvaný odborník Sir Cheo , ktorý údajne pochádza z rodiny psychických liečiteľov a za 5,50 libry za minútu vám poradí aj telefonicky, odporúča urobiť toto: 

"Ľahnite si na posteľ na chrbát, ruky majte položené dlaňami nahor voľne vedľa tela, ale nedotýkajte sa ho,  a nohy držte kúsok od seba. Relaxujte, ako najviac to len ide. Vaše svaly sa musia uvoľniť, aby ste sa dostali do meditatívneho stavu. Predstavte si, že vychádzate zo svojho tela, že si sadnete, ale bez toho, aby ste si skutočne naozaj sadli. Vaše fyzické čelo sa pomocou striebornej struny prepojí s pupkom na vašom astrálnom tele. Cez strunu vyjdite von a začnite objavovať ostatné astrálne projekcie. S nimi potom môžete mať sex."

Najnovší sexuálny trend je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Pokiaľ rozumiete týmto inštrukciám a chcete astrálny sex vyskúšať, choďte do toho. Z hľadiska bezpečnosti totiž lepšia forma sexu neexistuje; nenakazíte sa takto nejakou pohlavnou pliagou ani so ženou nesplodíte potomka. Potom už zostáva len otázka, či to, keď sexujete s niekým, kto nie je váš oficiálny partner, sa dá považovať za neveru. 

 

Viac o téme: Astrálny sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu