Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO James narazil v mori na obrieho tvora: Keď mu chcel pomôcť, urobil niečo nečakané

Žena sa na Jamesovi dobre bavila. Zobraziť galériu (2)
Žena sa na Jamesovi dobre bavila. (Zdroj: Instagram/ejamestaylor)

JUŽNÁ AFRIKA - James Taylor (39) so svojou manželkou Christinou pádlovali po mori na surfoch, keď zrazu spozorovali obriu chobotnicu, o ktorej sa domnievali, že bola zranená. Muž spustil lano, aby jej pomohol, ale stvorenie si vybralo pohodlnejší spôsob záchrany. Svoje chápadlá ovinulo okolo dosky, na ktorej odvážlivec sedel. Napokon sám skončil vo vode.

FOTO Žena (34) kúpila krevety: Keď ich chcela dať do jedla, takmer skamenela od hrôzy

Z videa je potom jasné už iba toľko, že James a jeho partnerka sa dostali bezpečne na breh, ale nie je známe, čo sa stalo s chobotnicou. James pod video, ktoré zverejnil na Instagrame, napísal: "Spozoroval som obrovskú zranenú chobotnicu pri Melkbosse a rozhodol som sa ju pokúsiť dostať na pláž."

VIDEO James narazil v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/ejamestaylor)

James je spoluzakladateľom spoločnosti FanCam, ktorá poskytuje fotografovanie udalostí s vysokým rozlíšením, aby bol vytvorený jeden obrovský, hyper-detailný kompozitný obraz. V podstate sa tak dá na štadióne s davom 90 000 ľudí identifikovať každého človeka.

Záznam so zranenou chobotnicou spôsobil na sociálnych médiách pomerne veľký rozruch, čomu zodpovedá aj množstvo komentárov na Instagrame. Niektorí diváci boli ohromení tým, čo videli, iní sa zamýšľali nad tým, či išlo o správne rozhodnutie ťahať morského tvora práve na pláž a či mu to ešte viac neuškodilo.

Viac o téme: Chobotnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu