Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Že vraj romantická svadobná FOTO: Nechutná pravda o tom, ako naozaj vznikala

Nič nie je tak, ako to na prvý pohľad vyzerá Zobraziť galériu (2)
Nič nie je tak, ako to na prvý pohľad vyzerá (Zdroj: Tumblr)

BRATISLAVA - Súčasťou svadobného dňa je aj robenie spoločných fotografií nevesty a ženícha, aby si mohli na tento jedinečný okamih vo svojich životoch pospomínať aj po rokoch. Fotografi sa vždy všemožne snažia, aby dostali zo zaľúbencov to najlepšie a niektorí sú ochotní pre to urobiť čokoľvek. Naozaj čokoľvek.

Za každou svadobnou fotkou je nejaký príbeh. Nevypovedá len o tom, ako veľmi je do seba dvojica zamilovaná, ale častokrát v sebe skrýva aj pravdu o tom, ako samotný záber vznikol. Nie raz museli fotografi kvôli nemu zájsť až za hranice. Elegantná romantická fotka je len výsledný produkt, ale nikdy nevidno to, čo sa deje v "zákulisí". 

Dvojica sa chcela pochváliť zamilovanou FOTO: Jediný pohľad a uvidíte oplzlosť

Vidno to napríklad na nasledujúcom zábere. Sú na nej zachytení novomanželia so zaujímavým svetelným efektom, ktorý vyzerá tak, akokeby na nich dopadali kvapky dažďa či snehu. 

Že vraj romantická svadobná
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tumblr)

Autorom snímky je Rom Celano, fotograf z Vietnamu, ktorý prezradil, ako skutočne vznikala. Jeho asistent si jednoducho naplnil ústa vodou, ktorú potom pľuval na svadobný párik. To už neznie vôbec romanticky, všakže? Dúfame, že táto fotka si v domove mladomanželov našla čestné miesto. 

Že vraj romantická svadobná
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tumblr)

Viac o téme: SvadbaSvadobná fotografia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu