Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Jevgenij (†22) a Jana (†22) si užívali sex v aute: Ich vášnivé pohyby sa im stali osudnými

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

VOLGOGRAD - Jevgenija Černova a Janu Kryjučkovú nahlásili ich rodiny ako nezvestných, keď sa nevrátili načas domov. Bohužiaľ, mladú dvojicu našli spolu mŕtvu v aute. Párik milencov zomrel po tom, ako sa ich vozidlo zviezlo do jazera, zatiaľ čo mali sex, uviedla polícia.

FOTO Manželia sexovali za jazdy v aute: Stačil okamih a ich rodina bola navždy

Jevgenij a Jana sa nedokázali vyslobodiť z Lady Niva, keď sa vozidlo dostalo pod hladinu a tragicky sa utopili na zadnom sedadle.

Učiteľ telesnej výchovy a jeho priateľka sa vybrali k jazeru v regióne Volgograd, ale jeden z ich príbuzných neskôr nahlásil, že sa nevrátili a nemajú o nich žiadne správy.

"Automobil bol vyzdvihnutý z jazera a telá mladých ľudí sa našli na zadnom sedadle," povedal Andrej Fedotov, člen ruského vyšetrovacieho výboru.

Detektívi podľa miestnych správ tvrdia, že dvojica sa "milovala na zadnom sedadle, kým bolo auto zaparkované pri jazere". Bohužiaľ šofér nechal neutrál a ich vášnivé pohyby otriasli Nivou tak, že sa začala pohybovať smerom vpred, až skončila v jazere.

"Mladý muž a jeho dievča sa nedostali z SUV," informoval spravodajský portál Bloknot Volgograd. Na sociálnej sieti sa objavili odkazy od priateľov zosnulej dvojice: "Budeme na vás spomínať! Takí mladí!", "Odpočívajte v pokoji... Ste v našich srdciach navždy..."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu