Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladíkovi sa vypomstil pokus o verejné zásnuby: Najprv romantika, potom... drsný KONIEC

Sen o romantických zásnubách sa mladíkovi rozplynul za pár sekúnd Zobraziť galériu (3)
Sen o romantických zásnubách sa mladíkovi rozplynul za pár sekúnd (Zdroj: YouTube)

COLUMBIA - Toto je nevýhoda toho, keď sa pokúšate urobiť niečo veľmi osobné veľmi verejne. V dnešnej dobe, keď nie je nejaká udalosť nakrútená na video a zverejnená na sociálnej sieti, akoby sa ani nestala. Treba ale rátať aj s tým, že to niekedy jednoducho nevyjde. Aj tento mladík zažil trpké sklamanie.

Ak je nejaká vec, ktorá by sa naozaj mala udiať v súkromí a len medzi tými, ktorých sa to týka, tak je to žiadosť o ruku. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil mladík z amerického štátu Južná Karolína. Jeho romantická predstava sa totiž zásadne líšila od krutej reality, ktorú potom zažil. 

Fotograf mal zachytiť romantické zásnuby dvojice: Potom zistil, že sa stal príšerný omyl

Bol utorok večer, hral sa dôležitý bejzbalový zápas, piesen "Marry You" od Bruna Marsa znela z reproduktorov a jeden mladý muž na štadióne sa rozhodol, že nastal ten správny čas, aby pokľakol pred svojou milou. Spočiatku šlo všetko dobre. Jeho kamaráti si pamätali choreografiu, ktorú mali nacvičenú dopredu, neobjavil sa ani žiadny technický problém. 

Mladíkovi sa vypomstil pokus
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Už sa čakalo len na to, kým slečna povie vytúžené "áno". Ale keď kamera zaostrila na dvojicu, ktorej sa to všetko týkalo, toto slovko nezaznelo. Slečna len párkrát zatriasla hlavou, potom sa sklonila k svojmu partnerovi, niečo mu zašepkala do ucha a... odišla preč. 

Mladíkovi sa vypomstil pokus
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nikto nevie, čo mu povedala, no je jasné, že kladná odpoveď to nebola. V tomto momente video končí, no podľa všetkého majiteľom štadióna aj prítomným ľuďom prišlo odmietnutého mladíka tak ľúto, že ako bolestné dostal lístky do lepšej sekcie a pár pív zdarma. 

Viac o téme: ZásnubyTrapasŽiadosť o ruku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu