Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Manželia jedia iba 3-krát do týždňa: Živia sa vraj vzduchom a vesmírnou energiou

Camila a Akahi Zobraziť galériu (5)
Camila a Akahi (Zdroj: YouTube/Akahi & Camila)

KALIFORNIA - Akahi Ricardo (36) a jeho manželka Camila Castellová (34) sa udržiavajú pri živote iba konzumovaním zeleninového vývaru alebo ovocia niekoľkokrát do týždňa. Pár, ktorý býva striedavo v Kalifornii a Ekvádore tvrdí, že už zabudol na to, čo je to cítiť hlad a verí, že človek sa dokáže zasýtiť "energiou, ktorá existuje vo vesmíre a v sebe". Matka dvoch detí dokonca praktizovala pri svojom prvom potomkovi aj breatharianske tehotenstvo, kedy si dopriala tuhú stravu iba päťkrát za deväť mesiacov. "Moje krvné testy boli počas všetkých troch trimestrov bezchybné a porodila som zdravého chlapčeka," chváli sa Camila.

Dychvyrážajúce odhalenie o najbizarnejšom diele známej šou: TV vysielala podvod so šialencom

Camila podľa portálu MailOnline uviedla, že sa cíti "zdravšia" a "šťastnejšia" ako breathariánka, pretože sa jej podarilo nielen zregulovať hmotnosť, ale napríklad aj eliminovať akékoľvek príznaky PMS.

VIDEO Manželia jedia iba
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube/Akahi & Camila)

Dvojica, ktorá ponúka kurzy dýchania, tvrdí, že životný štýl bez jedla jej zlepšil zdravie a umožnil minúť peniaze, ktoré ušetrila za potraviny na iné radovánky. "Je zrejmé, že naše životné náklady sú oveľa menšie než u väčšiny rodín, a to nám umožnilo utrácať peniaze na veci, na ktorých nám skutočné záleží, ako je cestovanie," vysvetlil Akahi s tým, že to nie je o tom, nevziať už nikdy jedlo do úst, ale o pochopení kozmickej výživy, nielen tej fyzickej a živote bez hraníc.

VIDEO Manželia jedia iba
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube/Akahi & Camila)

Camila a Akahi sa stretli v roku 2005 a vzali sa o tri roky neskôr. Počas cestovania po celej Južnej Amerike objavili breatharianizmus prostredníctvom priatelia. Manželia boli už predtým vegetariáni a teraz prešli na surovú vegánsku stravu a potom už len na požívanie ovocia. Po vykonaní potrebnej prípravy podnikli v roku 2008 21-dňový proces, kedy sa počas prvých sedem dní nekonzumuje nič okrem vzduchu, ďalších sedem dní len trochu vody a zriedenej šťavy a posledných sedem dní zriedená šťava a voda vo väčšom množstve.

VIDEO Manželia jedia iba
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube/Akahi & Camila)

Akahi sa vyjadril, že po tejto skúsenosti sa už viac necítili hladní. Viedlo ich to k preskúmaniu ich dýchania a jeho prítomnosti v ich životoch a ukázalo, že vydržať sa dá ľahko aj bez jedla. Camila si navyše počas svojho prvého tehotenstva v roku 2011 za deväť mesiacov dala iba päťkrát tuhú stravu a aj to vždy len "v sociálnej situácii". Vedela, že jej syn sa živí jej láskou, a to mu umožnilo rásť v jej lone. Pravidelné lekárske prehliadky potvrdili, že sa vyvíja správne a narodil sa jej zdravý chlapec.

VIDEO Manželia jedia iba
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube/Akahi & Camila)

Po jeho príchode na svet zľavil pár trochu zo svojich tvrdých pravidiel, aby si mohli vychutnať jedlo ako rodina, ale jedli len v malom množstve. Počas druhého tehotenstva už Camila konzumovala aj kúsky ovocia a zeleniny. Teraz manželia jedia trikrát, nanajvýš štyrikrát do týždňa, ale k breatharianizmu nenútia aj svoje deti.

"Nikdy by sme sa ich nepokúšali zmeniť a nechali sme ich, nech jedia, čo chcú, či už sú to džúsy, zelenina, pizza alebo zmrzlina. Chceme, aby preskúmali rôzne chute a mali zdravý vzťah k jedlu, keď vyrastú," uviedol Akahi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu