Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Priateľ ženy s dvomi vagínami opísal to, na čo sa ľudia chceli spýtať

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WASHINGTON - Narodiť sa s dvomi vagínami je rovnako raritné ako narodiť sa s dvomi penismi. Priateľ jednej zo žien, ktorej príroda vďaka vzácnej genetickej poruche nadelila o jeden zdroj rozkoše navyše, opísal, ako vyzerá intímny život s jeho partnerkou.

Väčšina ľudí si pomyslí, že dve vagíny znamenajú aj dvojnásobne viac rozkoše (v praxi to však nie je také jednoduché). Predstavu o dvoch vagínach sprevádza množstvo ľudových predstáv, ktoré môžu byť od reality ďaleko. Jeden z odvážnych mužov sa na sociálnej sieti Reddit rozhovoril o tom, aké je to mať priateľku s dvomi vagínami.

Zúfalá Amy (26) nemohla mať sex: Zabrala jediná vec, vďaka nej už nie je pannou

Už na začiatku vzťahu vraj žena svojmu budúcemu milencovi prezradila, že má niečoho viac oproti iným ženám. Mužova fantázia si však s touto hádankou poradiť nedokázala a odhalil ju až čas a reálny pohľad na vec. Veľa ľudí si podľa jeho slov nedokáže celkom správne predstaviť, kde sa druhá vagína môže nachádzať.

Doprajte si sex, je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Porifmedia.sk)

Druhá vagína sa, logicky, nachádza v blízkosti prvej, teda medzi močovou trubicou a análnym otvorom, ozrejmil muž zvedavcom základné anatomické pravdy. Jedna je naľavo a druhá napravo. Dodal, že pokiaľ ide o tehotenstvo a veci s tým spojené, plodné sú obe ženine vagíny, preto musí viesť dvojica sexuálne zodpovedný vzťah.

Viac o téme: SexDve vagíny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu