Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Od buriny k milostným hrátkam: Tínedžer (16) pomáhal žene (31) v záhrade, majú spolu dieťa

Šťastná rodina pokope Zobraziť galériu (3)
Šťastná rodina pokope (Zdroj: Facebook)

PETERLEE - Ani priepastný vekový rozdiel nepovažovali za prekážku a teraz sa už tešia zo spoločného potomka. Všetko to odštartovalo nevinnou ponukou školáka, že žene pomôže v záhrade. Od kopania zeminy a plenia buriny však prešli rovno k milostným hrátkam v posteli.

Kathleen Martinová sa s Jackom Fucilom zoznámila v júni 2015, po tom, ako sa chlapec ponúkol, že jej pomôže s prácami v záhrade. Okamžite si padli do oka a dali svojim citom voľný priechod. O sedem mesiacov neskôr vtedy Trisaťjedenročná žena zistila, že je tehotná. Jack mal vtedy len šestnásť rokov a ešte stále chodil do školy. 

Od buriny k milostným
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Aj Martinovej pôrod bol veľmi neštandardný. Porodila totiž doma, niekoľko týždňov pred plánovaným termínom. Bolesti na ňu prišli práve keď sa chystala ísť spať. Chlapčeka menom Jay pomohol na svet priviesť mladý otecko za päť minút. Na telefóne mal záchranárov, ktorí mu hovorili, čo má robiť, a tak to nakoniec všetko zvládli. 

Od buriny k milostným
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Kathleen má z predchádzajúcich vzťahov ďalšie dve deti, z ktorých to staršie je len o päť rokov mladšie než Jack. Napriek tomu si vraj nažívajú ako "jedna šťastná rodina". Jack je vraj príkladný otec; keď sa jeho kamaráti idú von baviť a piť, on je doma a stará sa o malého. Keď sa o ich vzťahu dozvedela Jackova mama, ktorá je od Martinovej len o osem rokov staršia, bola samozrejme v šoku. No teraz vraj so svojou "nevestou" vychádza dobre. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu