Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Americký komik si uťahoval zo Slovenska: Do vášho auta by som nesadol ani omylom!

Zrejme nie je fanúšikom slovenských áut Zobraziť galériu (2)
Zrejme nie je fanúšikom slovenských áut (Zdroj: youtube/comedy central uk)

NEW YORK - Zabáva milióny ľudí pri televíznych obrazovkách a jeho pozornosti nič neujde. Nedávno sa Rony Chieng dobre pobavil na účet Slovenska, keď vyhlásil, že by si ani za nič nesadol do našich áut. Netreba to ale brať príliš tragicky.

Ronny, ktorý sa narodil v Malajzii, no vyrastal v USA, už roky zabáva ľudí pri televíznych obrazovkách v satirickej relácii The Daily Show vysielanej na kanáli Comedy Central. Pred pár týždňami si uťahoval z lietajúcich áut, pričom si všimol aj slovenský Aeromobil.

Práve keď o ňom bežala reportáž a Chieng začul slovo "slovenský", spozornel a zahlásil: "Nesadol by som si do obyčajného slovenského auta, nieto ešte do slovenského lietajúceho auta." No pri týchto slovách zďaleka neskončil. "Ak by ste sa ma opýtali, akú technológiu Slovensko momentálne vyvíja, povedal by som, že neviem, možno ovce," pokračoval komik. 

Americký komik si uťahoval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/comedy central uk)

Očividne nemá o našej krajine príliš vysokú mienku a už vôbec asi netuší o tom, že práve na Slovensku sa vyrába najviac áut na obyvateľa na svete. No na druhej strane sa netreba brať príliš vážne a radšej sa na Ronnyho fóre zasmejme, než by sme ho mali kvôli tomu zlynčovať. 

Viac o téme: Lietajúce autoAeromobil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu