Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena (†25) podstúpila v zahraničí tri plastické operácie naraz: Po mesiaci prišiel šok

Janelle Edwardsová Zobraziť galériu (4)
Janelle Edwardsová (Zdroj: FB)

NEW YORK - Mladá mamička z New Yorku zomrela podľa polície po tom, čo minulý mesiac podstúpila kozmetické chirurgické zákroky vrátane operácie brucha, pŕs a pozadia na rovnakom zámorskom výlete. Hľadanie krásy sa pre Janelle Edwardsovú skončili tragicky kvôli pooperačným komplikáciám.

Tínedžerka (19) bola terčom šikany: Lekári jej zmenili život, urobili z nej krásku na FOTO

Edwardsovú našli jej rodičia v bezvedomí za volantom jej auta predminulý štvrtok večer. O 30 minút neskôr zomrela v nemocnici. Názov miesta v Dominikánskej republike, kde zákroky podstúpila, polícia nezverejnila.

Žena (†25) podstúpila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Lekári počas pitvy zistili, že príčinou smrti bola krvná zrazenina spôsobená nedávnymi operáciami. Členovia rodiny povedali detektívom, že Edwardsová sa sťažovala po návrate na bolesť žalúdka a prsníkov, napriek tomu zjavne vo svojom rýchlom životnom štýle nepoľavila.

Mladá žena po sebe zanechala dve malé dcérky. "Bola to veľmi milá osoba," uviedla pre The New York Daily News jej sestra Samantha.

Žena (†25) podstúpila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Lekári dlhodobo ľudí upozorňujú na nebezpečenstvo podstúpenia kozmetických operácií v zahraničí. Sú síce lacnejšie, ale treba zvážiť aj riziká. Pri problémoch môžu mať pacienti aj tak dodatočné náklady a navyše žiadnu právnu ochranu.

Žena (†25) podstúpila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Kozmetická chirurgia je skutočná chirurgia a vyžaduje si konzultáciu, plánovanie a následnú starostlivosť pod lekárskym dohľadom. Taktiež absolvovanie dlhých letov po zákroku môže zvýšiť riziko vzniku pľúcnej embólie a krvných zrazenín, uvádza Americká spoločnosť plastických chirurgov a vyzýva pacientov, aby s lietaním čakali až sedem dní po operácii.

Viac o téme: Plastická operácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu