Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena vykukla z okna a čakal ju šok: VIDEO Sex na autobusovej zastávke za bieleho dňa

Toto sa len tak nevidí.
Toto sa len tak nevidí. (Zdroj: YouTube/Mercury Press)

ELDIN - Debbie Moirová (26) zo škótskeho Elginu sa pozrela z okna, aby sa rozhodla, či vezme na prechádzku maminho psa. Upršané počasie spôsobilo, že sa zvyčajné rušná ulica zmenila na vyľudnené miesto, čo využila vo svoj prospech mladá dvojica. Tá si na autobusovej zástavke za bieleho dňa krátila chvíle sexuálnymi radovánkami.

"Nemohla som uveriť tomu, čo som videla, onemela som od úžasu. Akonáhle som prekonala šok, dobre som sa zasmiala," uviedla pre portál metro.co.uk Debbie.

"Absolútne šialenstvo. Je to sídlisko a naozaj rušná ulica, kde je veľa dopravy a zvyčajne je plná detí. Zrejme preto, že pršalo, tak tam nikoho nebolo," dodala.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

Zábery ukazujú mladú dvojicu, ktorá si dopriala vášnivé hry na presklenej autobusovej zastávke okolo siedmej hodiny večer a ich vyvádzanie trvalo podľa svedkyne aspoň desať minút.

"Bola som šokovaná, keď som ich videla v takomto otvorenom priestore. Ten chalan sa neustále rozhliadal, aby sa ubezpečil, že sa nikto nedíva. Mohli aspoň počkať, kým bude tma, alebo si mali nájsť viac súkromia," myslí si Debbie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu