Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajné nahrávky Diany odhalili hrôzostrašnú PRAVDU: Po svadbe som si podrezala žily

Charles a Diana spolu šťastní neboli Zobraziť galériu (3)
Charles a Diana spolu šťastní neboli (Zdroj: TASR/AP)

LONDÝN - NIe je žiadnym tajomstvom, že Diana nebola v manželstve s princom Charlesom šťastná. Priam trpela. Dokazujú to nahrávky, na ktorých sa zverila, že bola tak zúfalá, že si len niekoľko týždňov po svadbe chcela podrezať žily.

Svadba mladučkej Diany a princa Charlesa bola priam rozprávková a ona na nej žiarila. Lenže krátko po tom zistila, že všetko nie je zďaleka také ružové, ako sa na prvý pohľad zdalo. Odhaľujú to tajné nahrávky, ktoré Diana spravila s pomocou svojej priateľky v roku 1991, a ktorých obsah bol zverejnený až teraz. Pojednávajú najmä o jej boji s depresiami a životom s Charlesom a jeho dlhoročnou milenkou Camillou. V knižnej podobe ich teraz pod názvom "Diana - jej skutočný príbeh vydáva novinár a spisovateľ Andrew Morton. 

Tajné nahrávky Diany odhalili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/bbc)

Princezná z Walesu priznala, že jej život sa po tom, čo sa s manželom presťahovali na škótsky zámok Balmoral, stal jednou veľkou mizériou. Upadla do depresií, v dôsledku čoho rapídne schudla. "Bola som extrémne vychudnutá. Ľudia si šepkali, že mi trčia kosti. V októbri (1981) som už bola v naozaj zlom stave. Rezala som si žiletkou žily. A vonku stále pršalo a pršalo."

Emotívna SPOVEĎ po 20 rokoch od smrti Diany: Zranení William a Harry odkryli svoju bolesť

V nahrávkach Diana spomína aj na to, ako sa jej žilo v manželskom trojuholníku spolu s Camillou. Tá vraj bola aj na ich svadbe. "Kráčala som k oltáru a medzi hosťami som hľadala Camillu. Vedela som, že tam niekde je," prezradila s tým, že noc pred svojím veľkým dňom mala veľmi silný záchvat bulímie. Podľa svojich slov zjedla všetko, čo našla v kuchyni, čo ale veľmi pobavilo jej sestru Jane, ktorá bola vtedy v kráľovskej rezidencii Clarence House s ňou. 

Tajné nahrávky Diany odhalili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/AP)

Diana vždy tvrdila, že Charlesa milovala a nemohla z neho spustiť oči. Považovala sa za najšťastnejšie dievča na svete. Myslela si, že sa o ňu postará. "Ako strašne som sa v tom ale mýlila!" povedala. A nakoniec Camillu v kostole zbadala. "Mala svetlosivý kostým, na hlave klobúk, jej syn Tom stál na stoličke. Vidím to, akokeby to bolo teraz." Camillou bola tak posadnutá, že sa jej o nej sníval na svadobnej ceste takmer každú noc. Mala pocit, že s ňou Charles telefonuje každých päť minút a pýta sa jej, ako má zvládnuť svoje manželstvo. To nakoniec nezvládli, keď sa v roku 1992 oficiálne rozišli a o štyri roky neskôr s povolením kráľovnej Alžbety II. aj rozviedli. 

Viac o téme: Princezná dianaCharlesCamilla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu